اورولوژی در منزل

اورولوژی در منزل

سیستم مجاری ادراری، مسیر بدن برای خلاص شدن از شر مواد زائد و مایعات اضافی است. کلیه‌ها خون را فیلتر می‌کنند، هر چیزی را که بدن استفاده نمی‌کند، حذف می‌کنند و آن‌ها را از طریق حالب‌ها به مثانه می‌فرستند. وقتی مثانه پر می‌شود، مجرای ادرار، این مایعات اضافه را به خارج از بدن هدایت می‌کند. اغلب اوقات، این فرآیند به آرامی و درست انجام می‌شود. بنابراین لازم نیست زیاد به آن فکر کنید. اما گاهی اوقات این سیستم دچار مشکل می‌شود. زمانی که این اتفاق می‌افتد، باید به یک پزشک متخصص اورولوژی مراجعه کنید. ویزیت پزشک اورولوژی در منزل، می‌تواند مزایای زیادی برای شما به همراه داشته باشد. با ما همراه باشید تا بیشتر در مورد این موضوع صحبت کنیم.

ویزیت پزشک متخصص اورولوژی در منزل ( 24 ساعته )

ویزیت پزشک متخصص اورولوژی در منزل فقط با یک تماس

تماس با اپراتور

اورولوژی چیست؟

اورولوژی یک تخصص پزشکی و جراحی است که به اختلالات دستگاه ادراری و غدد فوق کلیوی می‌پردازد. پزشک اورولوژی  که به او اورولوژیست می‌گویند، پزشکی است که در بیماری‌های دستگاه ادراری و دستگاه تناسلی مردانه تخصص دارد. او می‌تواند به بیماری‌هایی که کلیه‌ها، مثانه، حالب‌ها، مجرای ادرار و همه ماهیچه‌ها و اعصاب مرتبط با آن‌ها را درگیر می‌کنند، رسیدگی کند. اورولوژیست‌ها این توانایی را دارند که مشکلات مربوط به آلت تناسلی، بیضه‌ها، کیسه بیضه و پروستات را برطرف کنند. برای همین ویزیت پزشک اورولوژی در منزل می‌تواند مفید باشد.

اورولوژی در خانه

انواع تخصص‌های اورولوژی برای ویزیت پزشک اورولوژی در منزل

انواع مختلفی از رشته‌های تخصصی اورولوژی وجود دارد که پزشکان اورولوژی ممکن است در آن‌ها تحصیل کرده باشند. آن‌ها شامل موارد زیر هستند:

اورولوژی زنان

این تخصص اورولوژی به‌ طور خاص بر بیماری‌های دستگاه تناسلی و ادراری زنان تمرکز دارد. در حالی‌ که بسیاری از متخصصان زنان نیز تحت این آموزش قرار می‌گیرند، اما اورولوژی زنان، بیشتر بر روی مشکلات دستگاه ادراری زنان تمرکز می‌کند.

 

ناباروری مردان

مراجعه به متخصصان ناباروری برای مردان و زنانی که مشکل نازایی دارند، مهم است. همچنین ویزیت پزشک اورولوژی در منزل نیز می‌تواند به تشخیص و درمان این بیماری کمک کند.

 

عصب‌شناسی

گاهی اوقات، مشکلات ادراری به دلیل مشکلات سیستم عصبی رخ می‌دهند. یک متخصص مغز و اعصاب برای شناسایی، تشخیص و درمان این بیماری‌ها، آموزش دیده است.

 

اورولوژی کودکان

در حالی‌ که مشکلات اورولوژی در کودکان نادرتر است، اما امکان رخ دادن آن‌ها وجود دارد. اورولوژی اطفال به کودکان کمک می‌کند تا این مشکلات را درمان کنند.

 

انکولوژی اورولوژی

این تخصص بر روی سرطان‌های سیستم ادراری از جمله مثانه، کلیه‌ها، پروستات و بیضه‌ها تمرکز دارد.

متخصص اورولوژی در منزل

درخواست سریع پزشک متخصص اورولوژی در منزل
( شبانه‌روزی )

تماس با اپراتور

پزشک اورولوژی چه وظایفی دارد؟

پزشک اورولوژی وظایف مختلفی بر عهده دارد که می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

متخصص اورولوژی در خانه

ویزیت پزشک متخصص اورولوژی در منزل چگونه انجام می‌شود؟

در سال‌های اخیر، علم پزشکی پیشرفت زیادی کرده است و نوآوری‌ها و ابداعات مختلفی در ارائه خدمات پزشکی صورت گرفته است. در گذشته پزشکانی که بیماران را در خانه ویزیت می‌کردند، تجهیزات زیادی نداشتند، اما امروزه بسیاری از تجهیزات پزشکی قابل حمل وجود دارد که پزشکان می‌توانند در هنگام ویزیت بیمار در منزل، آن را همراه خود به خانه بیماران ببرند.

در دنیای امروز، امکاناتی فراهم شده است تا تشخیص بیماری‌ها و درمان آن‌ها در خانه بیمار به صورت دقیق انجام شود و برای بسیاری از بیماری‌ها نیاز نباشد که افراد به مراکز درمانی مراجعه کنند. ویزیت دکتر اورولوژی در منزل باعث صرفه‌جویی در وقت و هزینه بیمار می‌شود و دیگر لزومی ندارد تا افراد به خاطر مشکلات ساده و غیرحاد، ساعت‌ها در ترافیک خیابان‌ها بمانند و در صف طولانی مطب‌ها و بیمارستان‌ها معطل شوند.

مرکز خدمات درمانی ثمین، یکی از مراکز معتبر و خوش‌سابقه است که می‌تواند خدمات ویزیت پزشک در منزل را به شما ارائه دهد. همکاران پزشک ما، همگی جزء بهترین و باتجربه‌ترین پزشکان هستند و باکیفیت‌ترین خدمات تشخیصی و درمانی را برای بیماران در خانه انجام می‌دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و اطلاع از تعرفه ویزیت دکتر در منزل با ما تماس بگیرید.

پزشکانی که برای ویزیت بیماران به خانه آن‌ها مراجعه می‌کنند، تمام خواسته‌ها و نیازهای بیماران را در نظر می‌گیرند و مناسب‌ترین راه‌حل‌های درمانی را برای آن‌ها تجویز می‌کنند. ویزیت پزشک اورولوژی در منزل، می‌تواند یک راهکار ایده‌آل برای درمان بیماران باشد. زیرا وقتی بیماران در خانه و رختخواب خود هستند و پزشک بر بالین آن‌ها حاضر می‌شود، روند بهبودی‌شان سریع‌تر و راحت‌تر طی می‌شود.

مرکز خدمات درمانی و پرستاری در منزل ثمین

درخواست فوری پزشک متخصص اورولوژی در منزل
( شبانه‌روزی )

تماس با اپراتور

اورولوژیست چه بیماری‌هایی را درمان می‌کند؟

همان گونه که اشاره کردیم، اورولوژیست پزشکی است که در تشخیص و درمان بیماری‌های دستگاه ادراری مردان و زنان و همچنین دستگاه تناسلی مردانه تخصص دارد. دستگاه ادراری، مسئول ایجاد، ذخیره و خارج کردن ادرار از بدن است. این سیستم شامل کلیه‌ها، غدد فوق کلیوی، حالب، مثانه و مجرای ادرار می‌شود. پزشک‌های اورولوژی همچنین می‌توانند بیماری‌های مربوط به دستگاه تناسلی مرد را که شامل بیضه‌ها، پروستات و آلت تناسلی مرد می‌شود را درمان کنند. در ادامه با ۱۲ بیماری و اختلال مهمی که متخصص اورولوژیست می‌تواند آن‌ها را درمان کند، آشنا می‌شوید.

 

تشخیص و درمان سرطان پروستات در ویزیت پزشک اورولوژی در منزل

پروستات غده‌ای در دستگاه تناسلی مردانه است که بیشتر مایع منی حامل اسپرم را تولید می‌کند. از آن جایی‌ که سرطان پروستات، دومین عامل مرگ‌ومیر ناشی از سرطان در بین مردان است، مردان باید از علائم بالقوه این بیماری از جمله درد مبهم در ناحیه تحتانی لگن، تکرر ادرار یا ادرار دردناک و مشاهده خون در ادرار یا مایع منی آگاه باشند. هنگام ویزیت پزشک اورولوژی در منزل، او می‌تواند سرطان پروستات را با انجام معاینه دیجیتال رکتوم (DRE) و آزمایش آنتی‌ژن اختصاصی پروستات (PSA) تشخیص دهد.

پزشک اورولوژی در منزل

ویزیت پزشک اورولوژی در منزل برای تشخیص سرطان کلیه

سرطان کلیه بیماری است که در آن سلول‌های کلیه سرطانی می‌شوند و خارج از کنترل، رشد می‌کنند و تومور را تشکیل می‌دهند. سرطان کلیه اگر به موقع تشخیص داده شود، به راحتی قابل درمان است. بنابراین توجه به علائمی مانند وجود خون در ادرار و درد طولانی‌مدت در پشت یا پهلوها، بسیار مهم است. اگر چه درمان سرطان کلیه تا حد زیادی به پیشرفت آن بستگی دارد، اما در بیشتر موارد نیاز به برداشتن قسمت سرطانی با جراحی است. اگر درد شدید در پهلوها و پشت خود دارید و امکان مراجعه به مطب پزشک اورولوزی برایتان فراهم نیست، با مرکز خدمات درمانی ثمین تماس بگیرید تا بهترین اورولوژیست‌ها را به منزل شما اعزام کنیم. ویزیت پزشک اورولوژی در منزل، می‌تواند برای بیمارانی که جا به جا شدن و حرکت برایشان سخت است، یک راه‌ حل ایده‌آل باشد.

 

سرطان مثانه

افراد سیگاری، خود را در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به سرطان مثانه قرار می‌دهند. در واقع، سیگار کشیدن باعث نیمی از سرطان‌های مثانه در مردان و زنان است. به علائمی مانند خون در ادرار، ادرار دردناک، تکرر ادرار و درد در ناحیه شکم یا کمر توجه ویژه‌ای داشته باشید. بیشتر سرطان‌های مثانه در مراحل اولیه و زمانی که سرطان قابل درمان باشد، تشخیص داده می‌شوند. درمان‌های سرطان مثانه شامل برداشتن تومور مثانه از طریق مجرای ادرار (TURBT)، لیزر درمانی، شیمی‌درمانی داخل مثانه و ایمونوتراپی است.

 

تشخیص و درمان سنگ کلیه در ویزیت پزشک اورولوژی در منزل

سنگ‌های کلیه، توده‌های سخت بر پایه مواد معدنی هستند که معمولا در کلیه‌ها تشکیل می‌شوند و باعث تحریک یا انسداد آن‌ها می‌شوند. علائم شایع این بیماری عبارتست از درد شدید کمر، وجود خون در ادرار، حالت تهوع و ادرار با بوی بد که ممکن است کدر باشد. سنگ‌های کلیه می‌توانند بسیار دردناک باشند، اما در بیشتر موارد، خود به‌ خود و بدون ایجاد آسیب، از بین می‌روند. البته ممکن است برای دفع سنگ کلیه به چیزی بیشتر از داروی مسکن یا نوشیدن آب زیاد، نیاز نداشته باشید. اما در ویزیت پزشک اورولوژی در منزل، اگر تشخیص داده شود که بیماری شما شدید است، احتمالا باید تحت عمل جراحی قرار بگیرید.

پزشک اورولوژی در خانه

بررسی بزرگ‌ شدن پروستات در ویزیت پزشک اورولوژی در منزل

هیپرپلازی خوش‌خیم پروستات (BPH) یا بزرگ شدن پروستات، یک مشکل رایج برای مردان مسن است. سلامت پروستات، اهمیت زیادی دارد، زیرا از تغذیه و انتقال اسپرم پشتیبانی می‌کند. به دلیل نزدیکی پروستات به مثانه، BPH می‌تواند مشکلاتی را در ادرار ایجاد کند، مانند تکرر ادرار، ادرار قطره‌چکانی یا ناتوانی در دفع ادرار. آزمایش‌های BPH، شامل معاینه دیجیتال رکتوم، آزمایش‌های خون و تصویربرداری، مطالعه جریان ادرار و معاینه با سیستوسکوپ است.

 

بی‌اختیاری ادرار در مردان و زنان

بی‌اختیاری ادرار، از دست دادن کنترل مثانه است و می‌تواند هم در مردان و هم در زنان رخ دهد. شدت بی‌اختیاری ادرار، از نشت گاه‌ به‌ گاه ادرار هنگام سرفه یا عطسه گرفته تا احساس ادرار ناگهانی و شدید که نمی‌توانید به موقع خود را به دستشویی برسانید، متغیر است. هنگام ویزیت پزشک اورولوژی در منزل، او به شما می‌گوید که یک راه‌ حل موقت برای بی‌اختیاری، پوشیدن محصولات جاذب مانند پد یا پوشک بزرگسالان است که برای جذب نشت ادرار ساخته شده‌اند. علاوه‌ بر این، راه‌های زیادی وجود دارد که متخصص اورولوژی می‌تواند این بیماری را درمان کند. از فیزیوتراپی گرفته تا تجویز داروها یا حتی انجام عمل جراحی، همه این‌ها راه‌هایی برای درمان بی‌اختیاری ادرار است.

ویزیت اورولوژیست در منزل

تشخیص پروستاتیت در ویزیت پزشک اورولوژی در منزل

اگر پروستات شما متورم، حساس یا ملتهب شود، ممکن است پروستاتیت داشته باشید. اگرچه پروستاتیت می‌تواند بدون علامت باشد، اما بسیاری از مردان، علائمی مانند ادرار دردناک را تجربه خواهند کرد. درد در ناحیه کمر، شکم یا ناحیه لگن، تب و لرز پروستاتیت، معمولا زمانی اتفاق می‌افتد که باکتری وارد پروستات می‌شود، اما می‌تواند در اثر عفونت مقاربتی، بزرگ شدن پروستات یا عفونت مثانه نیز ایجاد شود. در هنگام ویزیت دکتر اورولوژی در منزل، ممکن است او یکسری آنتی‌بیوتیک‌ها، داروهای ضد التهابی یا مسدود کننده‌های آلفا را برای درمان پروستاتیت تجویز کند.

 

اختلال نعوظ

اختلال نعوظ (ED)، شایع‌ترین مشکل جنسی است که مردان به پزشکان خود گزارش می‌دهند و شامل ناتوانی در دستیابی یا حفظ نعوظی است که برای رابطه جنسی لازم است. اختلال نعوظ اغلب زمانی رخ می‌دهد که خون‌رسانی به آلت تناسلی محدود می‌شود، اما می‌تواند به دلیل استرس یا دلایل احساسی نیز باشد. متخصص اورولوژی این توانایی را دارد که درمان‌های مختلفی را برای اختلال نعوظ ارائه دهد، از جمله داروها، دستگاه‌های خلاء خارجی و روش‌های جراحی. از آنجا که اختلال نعوظ بر روابط زناشویی تاثیر می‌گذارد، حتما باید درمان شود.

 

عفونت‌های دستگاه ادراری (UTI)

این عفونت‌ها زمانی رخ می‌دهند که باکتری وارد ادرار شده و به سمت مثانه حرکت می‌کند. عفونت ادراری بسیار شایع است و حدود ۴۰ درصد از زنان و ۱۲ درصد از مردان را در دوره‌ای از زندگی، تحت‌ تاثیر خود قرار می‌دهد. علائم UTI که باید به آن‌ها توجه شود، عبارتند از ادرار دردناک یا سوزناک، تکرر ادرار، ادرار کدر یا خونی و درد شکم. عفونت‌های ادراری را می‌توان به راحتی با آنتی‌بیوتیک‌ها درمان کرد، اما در صورت داشتن علائم، مهم است که برای یک ویزیت پزشک اورولوژی در منزل برنامه‌ریزی کنید.

ویزیت اورولوژیست در خانه

بیماری پیرونی

اگرچه بیماری پیرونی، نسبت به سایر بیماری‌ها و اختلالات اورولوژی، کمتر شایع است، اما با ایجاد بافت اسکار در امتداد آلت تناسلی، مردان میان‌سال را تحت‌ تاثیر قرار می‌دهد. اگرچه این بافت اسکار دیده نمی‌شود، اما باعث می‌شود آلت تناسلی در هنگام نعوظ خم شود یا قوس پیدا کند. بیشتر مردان مبتلا به بیماری پیرونی می‌توانند رابطه جنسی داشته باشند، اما نعوظ به دلیل شکل کمانی آلت تناسلی دردناک است. این بیماری به ندرت، خود به‌ خود از بین می‌رود، به همین دلیل به محض مشاهده علائم آن باید به متخصص اورولوژی مراجعه شود.

 

درمان ناباروری مردانه برای ویزیت دکتر اورولوژی در منزل

ناباروری تقریبا از هر شش زوجی که سعی در بچه‌دار شدن دارند، یک زوج را تحت‌ تاثیر قرار می‌دهد. این مشکل زمانی اتفاق می‌افتد که یک زوج با وجود داشتن رابطه جنسی مکرر و محافظت نشده، برای یک سال یا بیشتر، قادر به بچه‌دار شدن نباشند. ناباروری مردان می‌تواند در نتیجه تولید کم اسپرم، عملکرد غیرطبیعی اسپرم یا انسدادی باشد که از انتقال اسپرم جلوگیری می‌کند. ویزیت پزشک اورولوژی در منزل می‌تواند علت ناباروری مردان را تشخیص و سپس بسته به علت ایجاد آن، گزینه‌های درمانی مختلفی را ارائه دهد. اگر با مشکل ناباروری دست و پنجه نرم می‌کنید، با مرکز خدمات درمانی ثمین تماس بگیرید تا زبده‌ترین پزشکان ارولوژی را به شما معرفی کنیم.

 

وازکتومی

اگرچه انجام وازکتومی در دسته اختلالات دستگاه ادراری قرار نمی‌گیرد، اما دلیل بسیار رایجی است که مردان به متخصص اورولوژی مراجعه می‌کنند. وازکتومی یک روش نسبتا ساده است که در آن لوله‌های کیسه بیضه مرد که حامل اسپرم هستند، بریده یا مسدود می‌شوند تا از خروج اسپرم از بدن و بارداری جلوگیری شود. وازکتومی یکی از موثرترین روش‌های پیشگیری از بارداری برای زوج‌هایی است که تصمیم می‌گیرند دیگر بچه‌دار نشوند. همچنین در صورت تغییر نظر زوجین، می‌توان آن را به حالت قبل برگرداند.

ویزیت متخصص اورولوژی در منزل

درخواست فوری پزشک متخصص اورولوژی در منزل
( شبانه‌روزی )

تماس با اپراتور

در هنگام ویزیت پزشک اورولوژی در منزل چه آزمایشاتی تجویز می‌شود؟

آزمایشات رایجی که هنگام ویزیت پزشک ارولوژی در منزل ممکن است تجربه کنید، شامل معاینات فیزیکی و تجویز آزمایش خون و ادرار است. در این قسمت بیشتر در مورد این آزمایشات توضیح می‌دهیم.

معاینه فیزیکی در ویزیت پزشک اورولوژی در منزل

این معاینه یکی از معاینات روتین در هنگام ویزیت پزشک اورولوژی در منزل است. این معاینه فیزیکی شامل معاینه دستگاه ادراری، حالب‌ها، مثانه، بیضه ها یا آلت تناسلی می‌شود.

 

آزمون رکتوم دیجیتال (DRE)

برای بررسی پروستات، اورولوژیست‌ها معمولا یک معاینه دیجیتالی رکتوم انجام می‌دهند. این معاینه یک معاینه غربالگری است که می‌تواند به شناسایی مشکلات دیواره راست روده و پروستات کمک کند.

 

آزمایش آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA)

آزمایش خون PSA می‌تواند به تشخیص علت اصلی التهاب پروستات کمک کند. البته این آزمایش نمی‌تواند سرطان پروستات را تشخیص دهد، اما می‌تواند نشان‌دهنده سطوح بالای التهاب مرتبط با خطر سرطان پروستات باشد. اگر سطوح بالایی از التهاب در آزمایش مشخص شود، به احتمال زیاد آزمایش‌های اضافی لازم خواهد بود.

ویزیت متخصص اورولوژی در خانه

آزمایش کراتینین و نیتروژن اوره خون (BUN)

اگر علت مشکل اورولوژی، مربوط به کلیه‌ها باشد، آزمایش کراتینین و نیتروژن اوره خون می‌تواند به ارزیابی عملکرد کلیه‌ها از طریق اندازه‌گیری کراتینین کمک کند. سطوح بالای کراتینین، معمولا نشان‌دهنده اختلال عملکرد کلیه است، اگرچه تشخیص آن وظیفه اورولوژیست است.

 

آزمایش تستوسترون خون

هنگامی که مردان با مشکلات مربوط به اختلال نعوظ مواجه می‌شوند، آزمایش خون تستوسترون می‌تواند به آشکارسازی سطح تستوسترون کمک کند. سطح پایین این هورمون، یکی از علل شایع اختلال نعوظ است.

 

آنالیز شیمیایی ادرار

این آزمایش رایج‌ترین آزمایش ادرار است که در هنگام ویزیت پزشک اورولوژی در منزل تجویز می‌شود و هدف آن بررسی باکتری‌ها، مواد خارجی و سلول‌های خونی است. آنالیز شیمیایی ادرار می‌تواند به تشخیص عفونت‌های دستگاه ادراری، دیابت و مراحل اولیه بیماری‌های اورولوژی کمک کند.

آزمایش کشت ادرار

کشت ادرار

این آزمایش امکان بررسی دقیق‌تری را برای تعیین وجود باکتری در ادرار فراهم می‌کند. آزمایش کشت ادرار همچنین امکان آزمایش آنتی‌بیوتیک را نیز برای کمک به تعیین بهترین روش درمانی، ممکن می‌سازد.

 

تجویز آزمایش ادرار ۲۴ ساعته در ویزیت پزشک اورولوژی در منزل

برای کمک به تعیین سلامت کلیه، ممکن است در زمان ویزیت پزشک اورولوژی در منزل، او از شما بخواهد که آزمایش ادرار ۲۴ ساعته را انجام دهید. در این آزمایش شما باید تمام ادراری که دفع می‌کنید را در یک دوره ۲۴ ساعته جمع‌آوری کنید. سپس آن را برای بررسی و آنالیز سطوح طبیعی مواد خاص، تحویل آزمایشگاه دهید.

تکنیک‌های تصویربرداری

علاوه‌ بر سونوگرافی، متخصصان اورولوژی ممکن است از انواع خاصی از اشعه ایکس برای کمک به بررسی مشکلات دستگاه ادراری استفاده کنند. برای درد شکمی مرتبط با سیستم ادراری، رادیوگرافی کلیه، حالب‌ها و مثانه ممکن است بتواند علت مشکل را مشخص کند. همچنین در تصویربرداری اشعه ایکس پیلوگرام داخل وریدی، از یک ماده رنگی برای کمک به تشخیص دقیق مشکلات دستگاه ادراری استفاده می‌شود. برای شناسایی مشکلات مثانه نیز می‌توان از سیستومتروگرام تخلیه ادراری استفاده کرد.

 

سیستوسکوپی

منظور از سیستوسکوپی، وارد کردن یک تلسکوپ کوچک به مجرای ادرار و داخل مثانه برای جستجو و تشخیص ناهنجاری‌ها و مشکلات مربوط به آن‌هاست. این آزمایش نسبت به بقیه آزمایش‌ها، تهاجمی‌تر است و نیاز به بی‌حسی موضعی دارد.

 

سمنوگرام

سمنوگرام می‌تواند به تشخیص مشکلات مرتبط با ناباروری کمک کند. در طی این تجزیه و تحلیل، قدرت اسپرم یک مرد، از جمله تحرک و کیفیت، تعیین می‌شود. همچنین این آزمایش پس از وازکتومی برای اطمینان از موفقیت این روش به کار می‌رود.

تصویربرداری در اورولوژی

انواع عمل جراحی اورولوژی چیست؟

عمل‌های جراحی اورولوژی برای تشخیص و درمان بیماری‌های مرتبط با آن انجام می‌شود که شامل موارد زیر هستند:

مشاوره وازکتومی در ویزیت پزشک اورولوژی در منزل

وازکتومی یک عمل رایج اورولوژی است که بسیاری از مردان آن را انجام می‌دهند. وازکتومی یک عمل جراحی است که برای کنترل بارداری دائمی مردان استفاده می‌شود. در طول این عمل، پزشک با برش و مسدود کردن مجرای دفران که اسپرم را از بیضه‌ها حمل می‌کند، ورود جریان اسپرم به مایع منی را قطع می‌کند. وازکتومی یک عمل سرپایی است که فقط ۱۰ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد.

 

وازکتومی معکوس

اگر مردی که وازکتومی انجام داده است، تصمیم بگیرد که دوباره بچه‌دار شود، می‌توان با ویزیت پزشک اورولوژی در منزل و بررسی امکان جراحی، وازکتومی معکوس برای او را انجام داد. با این حال، وازکتومی معکوس، تضمینی برای بازگشت باروری مردان نیست. زیرا عوامل خاصی برای موفقیت‌آمیز بودن این روش تاثیر می‌گذارند. برای ترمیم مجرای دفران از تکنیک‌های میکروجراحی استفاده می‌شود.

 

عمل‌های پروستات

اورولوژیست‌ها ممکن است از برخی روش‌های جراحی را برای تشخیص و درمان بیماری‌های پروستات بهره ببرند. آن‌ها شامل موارد زیر هستند:

بیوپسی پروستات

عملی است که برای برداشتن نمونه‌های بافت از پروستات جهت بررسی در آزمایشگاه استفاده می‌شود.

اورولیفت

یک عمل کم‌تهاجمی است که در مطب برای درمان بزرگی پروستات خفیف تا متوسط ​​انجام می‌شود.

ابلیشن سوزنی از طریق مجرای ادرار (TUNA)

عملی است که در آن از ابلیشن فرکانس رادیویی، برای کوچک کردن بافت پروستات که به مجرای ادرار فشار می‌آورد و مشکلات ادراری ایجاد می‌کند، استفاده می‌شود.

رزکشن پروستات از طریق مجرای ادرار (TURP)

یک عمل کم‌تهاجمی است که از ابزار خاصی به نام رزکتوسکوپ برای برش و بستن بافت پروستات در هنگام بزرگ شدن پروستات و ایجاد مشکل در ادرار استفاده می‌کند.

اینسیژن پروستات از طریق مجرای ادرار (TUIP)

یک عمل جراحی برای درمان هیپرپلازی خوش‌خیم پروستات (BPH) است. در این روش یک آندوسکوپ کوچک از طریق مجرای ادرار وارد می‌شود و پزشکان با ابزارهای مخصوص، سوراخ‌های کوچکی در گردن مثانه، جایی که به پروستات متصل می‌شود، ایجاد می‌کنند. این عمل جراحی، مجرای ادرار را باز می‌کند تا ادرار بتواند دفع شود.

عمل جراحی پروستات

یورتروسکوپی

یورتروسکوپی عملی است که برای تشخیص و درمان سنگ کلیه استفاده می‌شود. ابزار خاصی به نام یورتروسکوپ (لوله‌ای بلند و نازک با چراغ و دوربین) از طریق مجرای ادرار و مثانه و به سمت حالب و به سمت جایی که سنگ کلیه قرار دارد، هدایت می‌شود. سنگ‌های کوچک را می‌توان به‌ طور کامل جدا کرد، در حالی‌ که سنگ‌های بزرگ‌تر باید شکسته شوند که یک عمل جداگانه است.

 

سنگ‌ شکنی

لیتوتریپسی یک روش اورولوژی است که از امواج ضربه‌ای یا لیزر برای تجزیه سنگ‌های کلیه، مثانه یا حالب استفاده می‌کند. لیزر یا امواج ضربه‌ای، سنگ‌های بزرگ را می‌شکند تا سنگ‌های خرد شده بتوانند از سیستم ادراری عبور کنند.

 

اورکیوپکسی

اورکیوپکسی یک روش جراحی است که برای ترمیم بیضه پایین‌ نیامده، انجام می‌شود. در طی این عمل، بیضه از ناحیه شکم یا کشاله ران به داخل کیسه بیضه هدایت می‌شود. سپس با یک بخیه کیسه بیضه متصل می‌شود.

 

پلیکاسیون آلت تناسلی

پلیکاسیون آلت تناسلی یک عمل جراحی اورولوژی است که برای درمان انحنای آلت تناسلی ناشی از بیماری پیرونی استفاده می‌شود. این عمل یک عمل سرپایی است که در آن بخیه‌های دائمی در طرف مقابل جای زخمی که باعث انحنا شده است، قرار می‌گیرند.

 

ایمپلنت و پروتز آلت تناسلی

ایمپلنت‌ها یا پروتزهای آلت تناسلی، دستگاه‌هایی هستند که در داخل آلت تناسلی قرار می‌گیرند تا برای مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) امکان نعوظ را فراهم کنند. این دستگاه‌ها معمولا تنها پس از شکست سایر درمان‌های ED توصیه می‌شوند. به‌ عنوان مثال، پروتز آلت تناسلی ممکن است برای مردان مبتلا به بیماری پیرونی شدید که به دلیل انحنای آلت تناسلی نمی‌توانند نعوظ داشته باشند، توصیه شود.

 

انجام ختنه در ویزیت پزشک اورولوژی در منزل

ختنه یک روش جراحی است که در آن پوست نوک آلت تناسلی (پوست ختنه‌گاه) برداشته می‌شود. ختنه، عملی است که معمولا بر روی نوزادان پسر در نقاط مختلف جهان انجام می‌شود. مرکز خدمات درمانی ثمین این امکان را دارد که بهترین اورولوژیست‌ها را برای ختنه فرزندان پسر شما معرفی کند. برای ویزیت پزشک اورولوژی در منزل با ما تماس بگیرید تا کارشناسان ما راهنمایی‌های لازم در این زمینه را به شما ارائه دهند.

سخن پایانی

ویزیت پزشک اورولوژی در منزل، می‌تواند از بیماری‌های دستگاه ادراری جلوگیری کند و باعث تشخیص و درمان بسیاری از بیماری‌ها شود. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم که یک معاینه فیزیکی سالانه برای نظارت بر سلامت دستگاه ادراری خود برنامه‌ریزی کنید. ما در مرکز درمانی ثمین آماده‌ایم تا هر زمان که شما تمایل داشته باشید، یک ویزیت دکتر اورولوژی در منزل برای شما ترتیب دهیم.

برای هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید

درخواست پزشک متخصص اورولوژی در منزل
( شبانه‌روزی )

تماس با اپراتور

سوالات متداول در مورد پزشک متخصص اورولوژی

اورگان‌هایی که متخصص اورولوژیست با آن‌ها سر و کار دارد عبارتند از:

  • کلیه‌ها
  • غدد آدرنال
  • حالب هاف مثانه
  • پروستات
  • مجاری ادرار
  • بیضه‌ها
  • اپی دیدیم
  • VAS و کیسه‌های منی
  • آلت تناسلی

متخصصان اورولوژی کودکان جراحانی هستند که مشکلات ادراری و تناسلی کودک را تشخیص، درمان و مدیریت می‌کنند. متخصصین اورولوژی کودکان به طور کلی خدمات زیر را ارائه می‌دهند:

  •  ارزیابی و مدیریت اختلالات تخلیه 
  •  ریفلاکس وزیکوورترال
  •  عفونت‌های دستگاه ادراری که نیاز به جراحی دارند.

در هر سنی می‌توانید به یک متخصص ارولوژی مراجعه کنید، اما اغلب اوقات، مشکلات ادراری پس از 50 سالگی ایجاد می‌شوند.

سرطان پروستات اهمیت زیادی دارد. اهمیت زیاد آن این است که به جرات می‌توان گفت که یکی از شایع‌ترین سرطان‌های موجود در جنس مذکر است. در جوامع مختلف متفاوت است، ولی در رده دوم، سوم و یا چهارم مرگ و میر در دنیا بین مردهاست.

یک اهمیت دیگر آن این است که بیماری سنین بالاست. یعنی معمولا در دهه 6 تا 7 زندگی بیماران به سرطان پروستات دچار می‌شوند. با افزایش امید به زندگی و بالا رفتن سن عمومی جامعه، این بیماری هم شایع‌تر می‌شود. علائم خاصی ندارد یعنی 3 نفر از 100 نفری که به پزشکان متخصص مراجعه می‌کنند و علائم معمول و غیراختصاصی بزرگ شدن پروستات و یا مشکلات مثانه را بیان می‌کنند.

اما علائم سرطان پروستات چه هستند؟ تکرر ادرار، سوزش ادرار، مراجعات مجدد به دستشویی، احساس تخلیه ناقص، احساس غیرطبیعی بعد از تخلیه ادرار، شب بیدار شدن، احساس باریک شدن کالیپر ادرار، احساس کاهش فشار ادرار، این‌ها علائم عمومی می‌باشند و اختصاصی نیستند. به خاطر این که علامت خاصی ندارد و خیلی سرطان آرامی است، به آرامی رشد می‌کند و در مراحل اولیه اگر تشخیص داده شود، می‌تواند کاملا درمان شود. اگر در مراحل اولیه تشخیص داده شود زندگی بیمار را به خطر نمی‌اندازد و مریض بعد از آن یک زندگی طبیعی خواهد داشت، بهتر است که در مراحل اولیه این بیماری را تشخیص داده شود.

طرز تشخیص آن هم یک آزمایش خون به نام پی‌اس‌ای هست که به هر مرد سالم بالای 35 سال توصیه می‌شود تا سالی یک بار انجام شود.

مناطق تحت پوشش درخواست ویزیت پزشک متخصص اورولوژی در منزل در تهران

ویرایش محتوا

سونداژ در منزل برای دسترسی بهتر بیماران گرامی در تمامی مناطق 22 گانه تهران پشتیبانی می‌شود. پایگاه‌های ما در نقاط مختلف شهر تهران مستقر هستند تا بتوانند بهترین خدمات را در سریع‌ترین زمان به ساکنین مناطق شرق تهران، غرب تهران، جنوب تهران، شمال و مرکز تهران ارائه دهند.

ویرایش محتوا

برای سونداژ در منزل در شرق تهران و در تهرانپارس، منطقه 4 و منطقه 8 یا محدوده نارمک کافیست با شماره تلفن مرکز خدمات درمانی ثمین تماس‌ بگیرید تا متخصصین مجرب برای خدمات‌دهی به شما در سریع‌ترین زمان اعزام شوند.

ویرایش محتوا

برای سونداژ در منزل در شرق تهران و پیروزی کافیست با شماره تلفن مرکز خدمات درمانی ثمین تماس‌ بگیرید تا متخصصین مجرب برای خدمات‌دهی به شما در سریع‌ترین زمان اعزام شوند.

ویرایش محتوا

مرکز ما در غرب تهران در مناطق گسترده 2، 5، 21 و 22 مانند محدوده گیشا، سعادت آباد، مرزداران، شهرک اکباتان، یا ستارخان با دارا بودن متخصصین مجرب خود می‌تواند خدمات سونداژ در خانه را در ارائه دهد.

ویرایش محتوا

در شمال تهران با دسترسی نزدیک به منطقه 1، منطقه 2 و منطقه 3 مانند محله‌های پاسداران، گیشا، ولنجک، ونک، فرمانیه، تجریش یا یوسف‌آباد آماده پاسخگویی به درخواست ساکنین محترم این مناطق به منظور سونداژ در منزل هستیم.

ویرایش محتوا

متخصصین ما در جنوب تهران در مناطق 15، 16، 17، 18، 19، 20 و محله‌هایی مانند شهرری و… مشغول به خدمت‌رسانی جهت سونداژ در منزل می‌باشند.

خدمات سلامت در منزل