فیزیوتراپی (PT) با استفاده از روشهای مختلف مانند ماساژ، گرما درمانی، ورزش، الکتروتراپی، آموزش بیمار و مشاوره به درمان آسیبها، بیماریها یا بد شکلیهای بدن کمک میکند. این درمان فیزیکی، برای بیماریهای ارتوپدی، عصبی و قلبی-ریوی کاربردهای فراوانی دارد. بیماران از تمام گروههای سنی از جمله نوزادان، کودکان، بزرگسالان و سالمندان میتوانند با توجه به شرایط بدنی خود با کمک PT درمان شوند. اما گاهی ممکن است نتوانید یا نخواهید که برای فیزیوتراپی از خانه خارج شوید که در این صورت میتوانید از خدمات فیزیوتراپی در منزل بهره ببرید. برای آگاهی بیشتر در این زمینه، از شما دعوت میکنیم تا پایان این مقاله با ما باشید.
فیزیوتراپی در منزل ( 24 ساعته )
فیزیوتراپی در منزل فقط با یک تماس
تماس با اپراتور
فیزیوتراپی چیست؟
فیزیوتراپی شاخهای از علم پزشکی است که به هر نوع مشکل مداوم مرتبط با حرکت که مانع یا دشواری برای زندگی روزمره ایجاد میکند، کمک میرساند. در این روش درمانی، بیماران و پزشکان، هر دو، ترجیح میدهند به جای انجام یک روش جراحی از روشهای بیومکانیک یا حرکتشناسی، درمان با دست، ورزشدرمانی و الکتروتراپی استفاده کنند. این درمان، به بیماران کمک میکند تا تحرک فیزیکی، قدرت و عملکرد خود را بازیابی کنند و افزایش دهند. فیزیوتراپی در منزل با طیف وسیعی از شرایط سر و کار دارد و دارای یک برنامه تخصصی برای مقابله با بیماریهای خاص است. فیزیوتراپیست، پزشکی آموزشدیده است که با تکنیکهای مختلف، به بهبود کیفیت زندگی بیماران و کاهش دردهای جسمی آنان کمک میکند.
معرفی انواع فیزیوتراپی در منزل یا مطب
انواع فیزیوتراپی، عمدتا به صورت زیر هستند:
فیزیوتراپی کودکان
این شاخه به کودکان مبتلا به آسیبهای حاد مختلف مانند شرایط اکتسابی یا مادرزادی، تاخیر در رشد فیزیکی و اختلالات عصبی مانند فلج مغزی کمک میکند.
فیزیوتراپی مرتبط با سلامت زنان
فیزیوتراپی برای زنان عمدتا حول دستگاه تناسلی زنانه در دوران بارداری، مراقبتهای قبل و بعد از زایمان، آسان کردن روند زایمان و در مجموع، کمک به مسائل باروری میچرخد.
فیزیوتراپی در منزل یا کلینیک برای سالمندان
در کهنسالی، متابولیسم بدن، کند و توانایی آن برای حفظ فرم اسکلتی–عضلانی، ضعیف میشود. فیزیوتراپی سالمندان میتواند به حفظ تحرک، مدیریت دردهای مزمن مفاصل، کار بر روی محدودیتها و وضعیت بدن، مدیریت اختلالات فیزیولوژیکی و افزایش استقامت و قدرت کمک کند.
فیزیوتراپی نورولوژیک
این شاخه از فیزیوتراپی به مدیریت شرایط ناشی از اختلالات مغز یا سیستم عصبی مانند آسیب سر، سکته مغزی، آسیب نخاعی، آنوریسم، ام اس، بیماری پارکینسون، توانبخشی پس از جراحی مغز، فلج مغزی، مشکلات مربوط به تعادل مانند سرگیجه، کنترل حرکتی و هماهنگی کمک میکند.
فیزیوتراپی اسکلتی-عضلانی
فیزیوتراپی اسکلتی-عضلانی (فیزیوتراپی ارتوپدی)، به نقایص و بیماریهای سیستم اسکلتی و عضلانی انسان میپردازد. هدف از اصلاح تراز اسکلتی، بهبود تحرک، کاهش درد و ترمیم آسیب بافت نرم است.
فیزیوتراپی قلبی-تنفسی
این شاخه از فیزیوتراپی در بهبود افراد مبتلا به اختلالات حاد یا مزمن قلبی، بهبودی پس از ایست قلبی، جراحی قلب، مدیریت اختلال انسدادی ریه، مشکلات تنفسی، آسم و غیره موثر است.
فیزیوتراپی آسیبهای ورزشی
متخصصان این بخش باید اطلاعات دقیقی از نحوه عملکرد بدن در یک حوزه ورزشی خاص و آسیبهای مربوط به آن داشته باشند، به همین دلیل است که هر تیم ورزشی، یک فیزیوتراپیست مخصوص به خود دارد تا به حفظ شرایط بدنی بازیکنان، معالجه، توانبخشی و رساندن آنها به شرایط مناسب برای بازگشت به میدان کمک کند.
فیزیوتراپی در منزل چگونه انجام میشود؟
در سالهای اخیر، علم پزشکی پیشرفت زیادی کرده است و نوآوریها و ابداعات مختلفی در ارائه خدمات پزشکی در منزل صورت گرفته است. در گذشته پزشکانی که بیماران را در خانه ویزیت میکردند، تجهیزات زیادی نداشتند، اما امروزه بسیاری از تجهیزات پزشکی قابل حمل وجود دارد که پزشکان میتوانند در هنگام ویزیت بیمار در منزل، آن را همراه خود به خانه بیماران ببرند.
در دنیای امروز، امکاناتی فراهم شده است تا تشخیص بیماریها و درمان آنها در خانه بیمار به صورت دقیق انجام شود و برای بسیاری از بیماریها نیاز نباشد که افراد به مراکز درمانی مراجعه کنند. ویزیت دکتر در منزل باعث صرفهجویی در وقت و هزینه بیمار میشود و دیگر لزومی ندارد تا افراد به خاطر مشکلات ساده و غیرحاد، ساعتها در ترافیک خیابانها بمانند و در صف طولانی مطبها و بیمارستانها معطل شوند.
مرکز خدمات درمانی ثمین، یکی از مراکز معتبر و خوشسابقه است که میتواند خدمات فیزیوتراپی در منزل را به شما ارائه دهد. همکاران پزشک ما، همگی جزء بهترین و باتجربهترین پزشکان هستند و باکیفیتترین خدمات تشخیصی و درمانی را برای بیماران در خانه انجام میدهند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و اطلاع از تعرفه فیزیوتراپی در منزل با ما تماس بگیرید.
فیزیوتراپیستهایی که برای ویزیت بیماران به خانه آنها مراجعه میکنند، تمام خواستهها و نیازهای بیماران را در نظر میگیرند و مناسبترین راهحلهای درمانی را برای آنها تجویز میکنند. فیزیوتراپی در منزل، میتواند یک راهکار ایدهآل برای درمان بیماران باشد. زیرا وقتی بیماران در خانه و رختخواب خود هستند و پزشک بر بالین آنها حاضر میشود، روند بهبودیشان سریعتر و راحتتر طی میشود.
توانبخشی و مدیریت درد چیست؟
هدف این شاخه، مدیریت دردهای مزمن ناشی از یک بیماری قبلی یا توانبخشی پس از جراحی است. توانبخشی مفهومی است که به طور گسترده در سطح جهانی مورد بحث قرار گرفته است. باید توجه داشت که نسبت جمعیت بالای 60 سال جهان در 30 سال آینده دو برابر خواهد شد که اکثریت آنها با بیماریهای مزمن، به ویژه بیماریهای غیرواگیر درگیر خواهند بود. طبق گفته سازمان بهداشت جهانی (WHO)، توانبخشی بر دستیابی به استقلال عملکردی در فعالیتهای زندگی روزمره (ADL)، مشارکت در کار، تفریح و آموزش تمرکز دارد تا افراد بتوانند به نقشهای معنادار در زندگی روزمره دست یابند.
توانیابی چیست؟
اساسا توانیابی بر این فلسفه استوار است که هر فردی دارای گرایش و حق ذاتی است که در مراقبتهای بهداشتی خود از حضور یک پزشک متخصص، بهرهمند باشد. همین تعریف، تمایز بین توانیابی و توانبخشی را نشان میدهد. توانیابی به بقای فرد بیمار مربوط میشود، در حالی که توانبخشی به آموزش متخصصانی مربوط است که باید به بیماران کمک کنند تا بتوانند فعالیتهای روزمره زندگی خود را انجام دهند. با وجود این، در حال حاضر هیچ تعریف یا درک جهانی از توانبخشی یا توانیابی، به طور کلی وجود ندارد. بسته به زمینه توانیابی، موضوعات مختلفی مانند ناتوانی، مساله سلامت، موضوع حقوق بشر، سوء مصرف مواد و مسائل امنیت روانی و جسمانی بیماران در این حوزه بررسی و آسیبشناسی میشود.
لیزر درمانی چیست؟
لیزر درمانی سطح پایین (LLLT) توسط برخی فیزیوتراپیستها برای درمان بیماریهای اسکلتی عضلانی مختلف استفاده میشود. LLLT یک درمان غیرتهاجمی است که هیچ گرما، صدا و ارتعاشی از خود ساطع نمیکند و به آن فوتوبیولوژی یا تحریک زیستی نیز میگویند. اعتقاد بر این است که LLLT بر عملکرد سلولهای بافت همبند (فیبروبلاستها) تاثیر میگذارد، ترمیم بافت همبند را تسریع میبخشد و به عنوان یک عامل ضدالتهابی عمل میکند. بیماریهایی که تحت لیزر درمانی قرار میگیرند، عبارتند از:
- استئوآرتریت زانو، لگن و مچ پا
- روماتیسم مفصلی
- سندرمهای گیر افتادگی شانه
- بورسیت لگن یا شانه
- تحلیل رفتن دیسک کمر
- فتق دیسک
- سیاتیک
- درد عصبی
- تاندونیت
- آرنج تنیسبازان
- پلانتار فاشئیت
- کاهش حجم و درد در لنف ادم
موارد منع استفاده از لیزر درمانی، بر اساس قوانین انجمن لیزر درمانی آمریکای شمالی، عبارتند از:
- چشمها
- سرطان
- بارداری
- بیماران مبتلا به صرع
بازتوانی چیست و چه زمانی فرد به بازتوانی نیاز دارد؟
بازتوانی باید به عنوان یکی از خدمات ضروری در تمام سطوح سیستم مراقبت بهداشتی دیده شود. بسیاری از افراد حتی بدون اختلالات طولانیمدت، در مقطعی از زندگی خود به خدمات بازتوانی نیاز خواهند داشت. به عنوان مثال، فردی که آسیب نخاعی دارد ممکن است در ماههای پس از آسیب نخاعی اولیه خود به توانبخشی و بازتوانی فشرده نیاز داشته باشد. برخی از افراد با اختلالات طولانیمدت نیز ممکن است به خدمات بازتوانی دورهای و فیزیوتراپی در منزل یا کلینیک نیاز داشته باشند. بازتوانی، یک استراتژی بهداشتی بسیار شخص محور است که در آن به درمان شرایط بهداشتی اساسی کاربران میپردازد. هدف از بازتوانی، بهینهسازی و بازگرداندن عملکرد بهینه جسم و روان در پرتو اختلالات، آسیبها و بیماریهای حاد یا مزمن است.
بیماریهای نیازمند به فیزیوتراپی در منزل یا مطب
بیماریهای زیادی وجود دارند که نیاز به فیزیوتراپی در منزل دارند و عبارتند از:
- بیماریهای قلبی و تنفسی
- بیماریهای عصبی
- دردهای مفاصل و استخوان
- اختلالات کودکی
- دردهای کهنسالی
- آسیبهای ورزشی
- حفظ مهارتها و استقلال
- بیماریهای غیرمنتظره مانند افسردگی، اضطراب، روانپریشی، بستری شدن حاد در بیمارستان به دنبال سکته مغزی، جراحی، سقوط، عفونت قفسه سینه و حوادث قلبی
- شرایط خود مدیریتی
علائم نیاز به فیزیوتراپی
پنج علامت وجود دارد که نشان میدهد ممکن است به یک فیزیوتراپیست نیاز داشته باشید:
- از دست دادن تعادل
- احساس درد مداوم پس از آسیب
- کاهش احساس انعطافپذیری
- عدم توانایی کنترل ادرار
- احساس درد کمر یا سردرد در پشت میز
آزمایشها و چکاپهای مورد نیاز در فیزیوتراپی در منزل
- معاینه فیزیکی کامل و بررسی دما، فشار خون و ضربان قلب
- مشاهده با کمک ابزارهایی برای نگاه کردن به چشمها، گوشها، بینی، رنگ پوست و گلو
- لمس بدن برای تشخیص تودههای غیرعادی
- بررسی اندازه و شکل اندام و پاسخهای واکنشی (مانند رفلکس زانو با چکش)
- استفاده از گوشی پزشکی برای گوش دادن به قلب، ریهها و رودهها
- آزمایش خون
- آزمایش ادرار و مدفوع
- عکسبرداری با اشعه ایکس، توموگرافی کامپیوتری (CT) یا اسکن رزونانس مغناطیسی (MRI)
- الکتروکاردیوگرام (EKG) برای بررسی فعالیت قلب
به این نکته توجه داشته باشید که اگر چه پزشک شما معاینه را انجام میدهد، اما شما مسئول بدن خود هستید و میتوانید هر بخشی از معاینه، آزمایشات یا درمانها را که مغایر با روحیاتتان است، رد کنید. فقط مطمئن باشید که به طور کامل عواقب چنین تصمیمی را درک کردهاید. معاینه فیزیکی گاهی میتواند جان شما را نجات دهد و اغلب تنها راهی است که شما یا پزشکتان از وجود یک مشکل آگاه میشوید.
ویزیت پزشک برای فیزیوتراپی در منزل
فیزیوتراپی سیار یا فیزیوتراپی در خانه یکی دیگر از گزینههای جدید برای رفع درد و آسیب است. اگر به هر دلیلی، فرصت یا شرایط خروج از منزل را ندارید، ما کلینیک را برای شما به خانه میآوریم! درمان در خانه با مطب، یکسان است. فقط کافی است با مرکز خدمات درمانی ثمین تماس بگیرید تا ما بهترین پزشکان و پرستاران آموزشدیده خود را به منزل شما اعزام کنیم. متخصصان ما تجهیزات لازم را با خود به خانه شما میآورند. تمرکز ما روی شماست و شما به دستیاران سپرده نمیشوید و نیازی نیست با هیاهوی یک کلینیک شلوغ مواجه شوید و وقت خود را هدر دهید.
فیزیوتراپی زانو در منزل
فیزیوتراپی زانو شامل ارزیابی کامل کل اندام تحتانی از لگن تا پای شما است و سپس، درمانهای مناسب، از جمله تمرینات و روشهای ماساژ درمانی، برای کمک به کاهش درد زانو و بهبود تحرک کلی شما تجویز میشود. اگر برای زانو درد به فیزیوتراپیست ارجاع داده شوید، ویزیت اولیه برای اطمینان از تشخیص صحیح و مدیریت درد، مهم است. در طول این ملاقات، فیزیوتراپ با شما صحبت میکند تا اطلاعاتی در مورد سابقه مشکل شما، عوامل تشدید کننده و تسکین دهنده و هر گونه سابقه پزشکی گذشته شما را جمعآوری کند. سپس ممکن است انجام برخی یا همه آزمایشهای زیر الزامی باشد:
- ارزیابی نحوه راه رفتن شما
- لمس ساختارهای مختلف اطراف زانو برای احساس ناهنجاریها یا ارزیابی دردناک بودن
- اندازهگیری دامنه حرکتی یا صاف شدن زانو
- اندازهگیری قدرت یا ضعف اتصالات عضلانی
- ارزیابی تعادل حرکتی
- اندازهگیری دور کمر یا تورم در مفصل زانو
تستهای ویژه: تستهای ویژه مانورهای خاصی هستند که در اطراف زانو انجام میشوند تا به تعیین این که کدام ساختار ممکن است مسئول ایجاد درد باشد، کمک کنند.
فیزیوتراپی در منزل برای صورت
فلج بل، تضعیف غیرمنتظره عصب صورت یا فلج موقت صورت است که هیچ درمانی ندارد، اما بیشتر افراد بین ۲ هفته تا ۶ ماه پس از شروع علائم، قدرت و حالت چهره خود را مجددا به دست میآورند. برای کمک به سرعت بخشیدن به روند بهبودی، بسیاری از افراد، فیزیوتراپی در منزل یا تمرینات ورزشی فلج بل را انتخاب میکنند. اغلب این تمرینات باید سه یا چهار بار در روز در جلسات کوتاه و حداکثر با 30 تکرار در هر تمرین انجام شوند. قبل از شروع تمرینات صورت، مهم است که ابتدا عضلات خود را گرم کرده و تحریک کنید. برای انجام صحیح این تمرینات، متخصصان پیشنهاد میکنند که جلوی آینه بنشینید تا بتوانید صورت خود را به وضوح ببینید و حرکات ماهیچههای خود را تماشا کنید.
مرحله 1: با تلاش برای حرکت دادن هر قسمت از صورت خود به آرامی شروع کنید.
مرحله 2: با انگشتان خود ابروها را به آرامی بالا ببرید اما به طرفی که در حال افتادگی است، نیروی زیادی وارد نکنید.
مرحله 3: با استفاده از انگشتان خود، قسمتهای مختلف صورت از جمله پیشانی، بینی، گونهها و دهان را به آرامی ماساژ دهید.
پس از گرم کردن، میتوانید روی ناحیه گونهها و بینی خود کار کنید. این ناحیه مهم است زیرا هر گونه سفتی یا ضعف عضلات در این ناحیه میتواند بر قدرت کل صورت در حین ریکاوری تاثیر بگذارد.
مرحله 1: با استفاده از انگشتان خود، در حالی که سعی میکنید بینی خود را چروک کنید، به آرامی پوست کنار بینی خود را در سمت آسیب دیده به بالا فشار دهید.
مرحله 2: سعی کنید صورت خود را صاف کنید و روی گونهها و بینی تمرکز کنید.
مرحله 3: سوراخهای بینی خود را باز کنید و سعی کنید چند نفس عمیق از طریق بینی خود بکشید. میتوانید سوراخ بینی سالم خود را بپوشانید تا ماهیچههای آسیبدیده را مجبور کنید سختتر کار کنند.
مرحله 4: گونههای خود را پف کرده و هوا را خارج کنید. این کار را 10 بار تکرار کنید.
افراد مبتلا به فلج بل ممکن است به ترشح غیر ارادی بزاق یا کج شدن لبها مبتلا شوند. تمرینات زیر میتواند به آنها کمک کند کنترل بهتری بر دهان خود به دست آورند. میتوانند هر کدام را 30بار و حداکثر 40بار در روز تکرار کنند.
مرحله 1: دهان خود را طوری باز کنید که انگار میخواهید لبخند بزنید و سپس آن را ببندید. سپس برعکس عمل کنید و اخم کردن را تمرین کنید.
مرحله 2: لبهای خود را به آرامی جمع کنید و اجازه دهید آرام شوند.
مرحله 3: سعی کنید گوشههای دهان خود را به صورت جداگانه و یکی یکی بلند کنید. میتوانید از انگشتان خود برای بلند کردن قسمت آسیبدیده استفاده کنید.
مرحله 4: زبان خود را بیرون بیاورید و آن را به سمت چانهتان بگیرید.
افراد مبتلا به فلج بل ممکن است در بستن چشم آسیبدیده خود مشکل داشته باشند، که میتواند آزار دهنده باشد و خواب را دشوار کند. تمرینات صورت به شما کمک میکند تا کنترل و عملکرد عضلات اطراف چشم را به دست آورید.
مرحله 1: بالا و پایین کردن ابروها، میتوانید از انگشتان خود برای بلند کردن ابروی آسیبدیده استفاده کنید.
مرحله 2: به پایین نگاه کنید و چشم خود را ببندید و به آرامی پلک و ابرو را ماساژ دهید.
مرحله 3: به طور متناوب چشمان خود را کاملا باز کنید و سپس به آرامی آنها را بفشارید.
اگر در طول تمرینات دیدید که عضلات در حال حرکت یا کشیده شدن هستند، باید متوقف شوید. عضلات خود را شل کنید و استراحت دهید.
هزینه هر جلسه فیزیوتراپی در منزل
تعرفه هر جلسه فیزیوتراپی در منزل ممکن است نسبت به وضعیت بیمار، تعداد جلسات درخواستی، متغیر باشد. این تعرفه در سال 1401 در جدول زیر ارائه شده است:
تجهیزات پزشکی مرتبط با فیزیوتراپی در منزل
- کیت کشش لگن برای ترمیم و تنظیم مجدد ستون فقرات، بهبود گردش خون، انعطافپذیری و تحرک
- کیت کشش پوست شامل نوار چسب، تسمه و وزنه
- کیت کشش ستون فقرات برای درمان شکستگی استخوان
- کیت کشش دهانه رحم
- کیت دیسک گردن
- کیت آرنج تنیسبازان برای آسیب تاندونهای آرنج، آسیبهای مچ دست
- کیت ورزش گریپ برای افزایش قدرت دست و بازوها
- ماشینهای CPM کنترل از راه دور برای التیام آسیبهای زانو، شانه، مفاصل، مچ پا، دست
- تحریک الکتریکی عملکردی (FES) برای ایجاد حرکت مصنوعی در اندامهای فلج، درمان افتادگی پا، عملکرد ضعیف دست و عضلات ضعیف
- نوار کینزی (نوار کینزیو (VPK)) برای تسکین درد و بهبودی سریعتر پس از جراحی یا ورزش، جلوگیری از تورم و کبودی
- پد گرمایشی قابل شارژ
- دستگاه درد درمانی
- کیسه آب گرم یا پد گرمکن
- پد گرمکن الکتریکی
- ماساژور پالس الکترونیکی
- بطری آب داغ
- توپ ژل سخت کوچک
- دستگاه کشش پوست کودک
- بالش فوم آناتومیک ضد سرویکال
- کیسه یخ
- پدهای الکترود BD
درمانهای فیزیوتراپی
برخی از روشهای درمانی فیزیوتراپی عبارتند از:
- درمان دستی
- درمان تحریک الکتریکی عصب از طریق پوست (TENS)
- مغناطیسدرمانی
- طب سوزنی
- نوار زدن
- کشش و ورزش
- آبدرمانی
- دیاترمی
- سونوگرافی و فونوفورز
- تمرینات دامنه حرکت (ROM)
مزایای درمان فیزیوتراپی در خانه
مزایای فیزیوتراپی در خانه عبارتند از:
- آسایش و راحتی بیمار
- حذف عوامل حواسپرتی و درمان متمرکزتر
- سرعت پیشرفت درمان
- مراقبت اختصاصی
- فرصت بیشتر برای تمرین و بهبودی
- طراحی تمرینات ویژه برای تردد و فعالیت در خانه
- تنظیم زمان درمان بر حسب نیاز و درخواست بیمار
- درمان ایمن
- صرفهجویی در زمان
- صرفهجویی در هزینه
عوارض فیزیوتراپی در منزل
اکثر عوارض جانبی فیزیوتراپی، خفیف و موقتی هستند اما برخی از افراد ممکن است عوارض جانبی شدیدتری مانند درد مفاصل، اسپاسم عضلانی، درد عصبی، سوزن سوزن شدن یا بیحسی را تجربه کنند.
سخن پایانی
اگر شما بنا به هر دلیلی، امکان خروج از منزل برای فیزیوتراپی را ندارید، کافی است با ما در مرکز خدمات درمانی ثمین تماس بگیرید تا بهترین پزشکان و پرستاران خود را در اسرع وقت به خانه شما اعزام کنیم.
سوالات متداول در مورد فیزیوتراپی
فیزیوتراپیست ممکن است منطقه مشکل را لمس کند تا بهترین راهکار درمانی را برای بیمار تجویز کند. همچنین بررسی محدوده حرکتی بیمار لازم است در طی معاینه فیزیکی انجام شود.
درمان با کمک فیزیوتراپی یک روش کاملا غیرتهاجمی است. در صورتی که فرد باردار باشد توصیه میشود فیزيوتراپى در ناحیه لگن انجام نشود که البته این موضوع بسته به نظر پزشک متخصص دارد.
ممکن است که شما احساس سفتی یا درد عضلانی داشته باشید که کاملا طبیعیست و درمانگر شما راهنماییها و توصیههای لازم را به شما ارائه میدهد، بنابراین پس از فیزیوتراپی در منزل باید به استراحت بپردازید.
تکنیکهای آزادسازی عصب، ورزشدرمانی، لیزردرمانی، رعایت بهداشت کمر، آبدرمانی تحت نظر فیزیوتراپیست.
نقاط ماشهای نقاط خاصی هستند که عضلات اسکلتی بدن (عضلات گردن، کتف، شانهها، کمر، تنه، اندامهای فوقانی و تحتانی و...) قرار دارند که در لمس حساس بوده، به نحوی که اعمال فشار در آن قسمت عضله، منجر به تیر کشیدن (درد ارجاعی) یا درد در همان نقطه میگردد.
مناطق تحت پوشش درخواست فیزیوتراپی در منزل در تهران
-
ویزیت پزشک تهران
-
ویزیت پزشک تهرانپارس
-
ویزیت پزشک پیروزی
-
ویزیت پزشک تهران غرب
-
ویزیت پزشک شمال تهران
-
ویزیت پزشک جنوب تهران
سونداژ در منزل برای دسترسی بهتر بیماران گرامی در تمامی مناطق 22 گانه تهران پشتیبانی میشود. پایگاههای ما در نقاط مختلف شهر تهران مستقر هستند تا بتوانند بهترین خدمات را در سریعترین زمان به ساکنین مناطق شرق تهران، غرب تهران، جنوب تهران، شمال و مرکز تهران ارائه دهند.
برای سونداژ در منزل در شرق تهران و در تهرانپارس، منطقه 4 و منطقه 8 یا محدوده نارمک کافیست با شماره تلفن مرکز خدمات درمانی ثمین تماس بگیرید تا متخصصین مجرب برای خدماتدهی به شما در سریعترین زمان اعزام شوند.
برای سونداژ در منزل در شرق تهران و پیروزی کافیست با شماره تلفن مرکز خدمات درمانی ثمین تماس بگیرید تا متخصصین مجرب برای خدماتدهی به شما در سریعترین زمان اعزام شوند.
مرکز ما در غرب تهران در مناطق گسترده 2، 5، 21 و 22 مانند محدوده گیشا، سعادت آباد، مرزداران، شهرک اکباتان، یا ستارخان با دارا بودن متخصصین مجرب خود میتواند خدمات سونداژ در خانه را در ارائه دهد.
در شمال تهران با دسترسی نزدیک به منطقه 1، منطقه 2 و منطقه 3 مانند محلههای پاسداران، گیشا، ولنجک، ونک، فرمانیه، تجریش یا یوسفآباد آماده پاسخگویی به درخواست ساکنین محترم این مناطق به منظور سونداژ در منزل هستیم.
متخصصین ما در جنوب تهران در مناطق 15، 16، 17، 18، 19، 20 و محلههایی مانند شهرری و… مشغول به خدمترسانی جهت سونداژ در منزل میباشند.