نوار قلب در منزل

نوار قلب در منزل

ECG یا EKG، مخفف کلمه الکتروکاردیوگرام است که شامل آزمایشی است که برای اندازه‌گیری نحوه عملکرد الکتریسیته در قلب فرد به‌ کار می‌رود. ECG که به آن نوار قلب نیز گفته می‌شود، می‌تواند برای شناسایی مشکلات قلبی موثر باشد. الکتروکاردیوگرام یک روش بدون درد است؛ پزشک حسگرهایی را به پوست فرد متصل می‌کند تا تکانه‌های الکتریکی را اندازه‌گیری کنند. اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری در مورد نوار قلب در منزل به‌ دست آورید، در ادامه با ما همراه باشید.

نوار قلب در منزل ( 24 ساعته )

نوار قلب در منزل فقط با یک تماس

تماس با اپراتور

الکتروکاردیوگرام چیست؟

مشکلات قلبی اغلب بر فعالیت الکتریکی قلب شما تاثیر می‌گذارند. اگر علائم یا نشانه‌هایی را نشان می‌دهید که ممکن است بیانگر یک مشکل قلبی باشند، پزشک شما ممکن است گرفتن EKG را توصیه کند.

نوار قلب در خانه
نوار قلب

نوار قلب چیست؟

نوار قلب الکتروکاردیوگرام (ECG) یک آزمایش ساده است که می‌تواند برای بررسی ریتم قلب و فعالیت الکتریکی قلب شما استفاده شود. حسگرهای متصل به پوست (چست‌لید) برای تشخیص سیگنال‌های الکتریکی تولید شده توسط قلب در هر بار ضربان قلب استفاده می‌شوند.

برای هولتر قلب در منزل نگاه کنید به  =>  هولتر قلب در منزل

معرفی فیزیولوژی و عملکرد قلب

پیش از پرداختن به اصل موضوع، بهتر است اصول فیزیولوژی و عملکرد قلب را مرور کنیم:

الکتروکاردیوگرام

نوار قلب در منزل چیست؟

ECG یا نوار قلب، یک آزمایش تشخیصی است که توسط یک پزشک برای اندازه‌گیری فعالیت الکتریکی قلب فرد مورد استفاده قرار می‌گیرد. سلول‌های عصبی و ماهیچه‌ای ما با استفاده از سیگنال‌های الکتریکی و شیمیایی با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند. سیگنال‌های الکتریکی منظم، ضربان قلب را نیز کنترل می‌کنند. این سیگنال‌ها توسط گروهی از سلول‌ها در دهلیز راست قلب به نام گره سینوسی دهلیزی (گره SA) ارسال می‌شوند و به‌ عنوان تکانه‌های کوچک الکتریکی از طریق بافت عضله قلب پخش می‌شوند. این عملکرد باعث می‌شود که ابتدا دهلیزها و سپس بطن‌های قلب منقبض شوند. نحوه انتشار این سیگنال‌ها از طریق قلب را می‌توان روی سطح پوست اندازه‌گیری کرد. نوار قلب یا الکتروکاردیوگرام این تغییرات در سیگنال‌های الکتریکی در نواحی مختلف پوست را اندازه‌گیری و آن‌ها را به‌ صورت نمودار ترسیم می‌کند. امروزه با توجه به پیشرفت‌هایی که در علم پزشکی صورت گرفته است، دستگاه‌های الکتروکاردیوگرام بسیار کوچک ساخته می‌شوند و به‌ راحتی قابل حمل هستند. به‌ همین دلیل گرفتن نوار قلب در خانه، امکان‌پذیر است. اگر شرایط مراجعه به بیمارستان یا مطب پزشک را ندارید، با مرکز خدمات درمانی ثمین تماس بگیرید تا بهترین پزشکان را به همراه دستگاه‌های پیشرفته الکتروکاردیوگرام، به منزل شما اعزام کنیم.

الکتروکاردیوگرام در خانه

نوار قلب چه زمانی گرفته می‌شود؟

نوار قلب برای مشاهده نحوه عملکرد قلب استفاده می‌شود. این روش به‌ طور عمده تعداد ضربان قلب و میزان ضربان منظم آن (ریتم قلب) را ثبت می‌کند. ECG می‌تواند اطلاعات مهمی را ارائه دهد، به‌ عنوان مثال در تشخیص باریک شدن احتمالی عروق کرونر، حمله قلبی یا ضربان قلب نامنظم مانند فیبریلاسیون دهلیزی موثر است.

الکتروکاردیوگرام در منزل

نوار قلب در منزل چگونه انجام می‌شود؟

در سال‌های اخیر، علم پزشکی پیشرفت زیادی کرده است و نوآوری‌ها و ابداعات مختلفی در ارائه خدمات پزشکی صورت گرفته است. در گذشته پزشکانی که بیماران را در خانه ویزیت می‌کردند، تجهیزات زیادی نداشتند، اما امروزه بسیاری از تجهیزات پزشکی قابل حمل وجود دارد که پزشکان می‌توانند در هنگام ویزیت بیمار در منزل، آن را همراه خود به خانه بیماران ببرند.

در دنیای امروز، امکاناتی فراهم شده است تا تشخیص بیماری‌ها و درمان آن‌ها در خانه بیمار به صورت دقیق انجام شود و برای بسیاری از بیماری‌ها نیاز نباشد که افراد به مراکز درمانی مراجعه کنند. ویزیت دکتر در منزل باعث صرفه‌جویی در وقت و هزینه بیمار می‌شود و دیگر لزومی ندارد تا افراد به خاطر مشکلات ساده و غیرحاد، ساعت‌ها در ترافیک خیابان‌ها بمانند و در صف طولانی مطب‌ها و بیمارستان‌ها معطل شوند.

مرکز خدمات درمانی ثمین، یکی از مراکز معتبر و خوش‌سابقه است که می‌تواند خدمات درمان در منزل را به شما ارائه دهد. همکاران پزشک ما، همگی جزء بهترین و باتجربه‌ترین پزشکان هستند و باکیفیت‌ترین خدمات نوار قلب در منزل را برای بیماران در خانه انجام می‌دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و اطلاع از تعرفه نوار قلب در منزل با ما تماس بگیرید.

پزشکانی که برای ویزیت بیماران به خانه آن‌ها مراجعه می‌کنند، تمام خواسته‌ها و نیازهای بیماران را در نظر می‌گیرند و مناسب‌ترین راه‌حل‌های درمانی را برای آن‌ها تجویز می‌کنند. نوار قلب در خانه، می‌تواند یک راهکار ایده‌آل برای بیماران باشد. زیرا وقتی بیماران در خانه و رختخواب خود هستند و پزشک بر بالین آن‌ها حاضر می‌شود، روند بهبودی‌شان سریع‌تر و راحت‌تر طی می‌شود.

مرکز خدمات درمانی و پرستاری در منزل ثمین

درخواست سریع نوار قلب در منزل
( شبانه‌روزی )

تماس با اپراتور

هدف از نوار قلب در منزل چیست؟

الکتروکاردیوگرام به دنبال مشکلاتی است که برای ریتم قلب اتفاق می‌افتد. یک پزشک می‌تواند از انجام نوار قلب در منزل برای جمع‌آوری اطلاعات زیر بهره ببرد:

نوار قلب می‌تواند به پزشک کمک کند تا بیماری‌های مختلفی را تشخیص دهد. مانند موارد زیر:

همچنین ممکن است پزشک از الکتروکاردیوگرام برای بررسی حملات قلبی خاموش یا حملات قلبی گذشته استفاده کند. حمله قلبی خاموش به نوعی حمله قلبی گفته می‌شود که دارای نشانه‌های واضحی چون درد قفسه سینه، حالت تهوع و تنگی نفس نیست.

نوار قلب در تهران

نوار قلب چه چیزی را نشان می‌دهد؟

اگر قلب به‌ طور پیوسته می‌تپد، الگوی نوار قلب معمولی را تولید می‌کند. اولین پیک (موج P) نشان می‌دهد که چگونه تکانه الکتریکی (تحریک) در دو دهلیز قلب پخش می‌شود. دهلیزها منقبض می‌شوند، خون را به داخل بطن‌ها پمپ می‌کنند و سپس بلافاصله شل می‌شوند. سپس تکانه الکتریکی به بطن‌ها می‌رسد. این تکانه را می‌توان در امواج Q، R و S نوار قلب مشاهده کرد که به آن کمپلکس QRS می‌گویند. بطن‌ها منقبض می‌شوند. سپس موج T نشان می‌دهد که تکانه الکتریکی از انتشار، بازمانده است و بطن‌ها مجدد شل می‌شوند. بیماری‌های قلبی و ضربان نامنظم قلب را می‌توان در نوار قلب در خانه تشخیص داد. شکل ظاهری و نحوه ایجاد آن‌ها به پزشک کمک می‌کنند تا علت مشکل را مشخص کند.

الکتروکاردیوگرام در تهران

انواع نوار قلب

پزشکان از انواع مختلفی از نوار قلب برای بررسی بیماری‌های قلبی استفاده می‌کنند که در ادامه آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.

نوار قلب ورزشی یا تست ورزش

یک تست استرس است که به آن تست تردمیل نیز گفته می‌شود. این آزمایش در حالی انجام می‌شود که بیمار روی تردمیل راه می‌رود یا دوچرخه ثابت را پدال می‌زند تا قلب را در حین ورزش تحت فشار قرار دهد. در تست ورزش، میزان تنفس و فشار خون نیز کنترل می‌شود. این آزمایش ممکن است برای تشخیص بیماری عروق کرونر یا تعیین سطوح ایمن ورزش پس از حمله قلبی یا جراحی قلب استفاده شود.

 

هولتر مانیتور

این نوار قلب در منزل، نوعی الکتروکاردیوگرام (ECG یا EKG) است که برای نظارت مداوم بر ردیابی عملکرد قلب به مدت ۲۴ساعت یا بیشتر به‌ کار می‌رود. الکترودها در مکان‌های خاصی روی سینه، بازوها و پاها قرار می‌گیرند. هنگامی که الکترودها توسط سیم‌های سربی به دستگاه الکتروکاردیوگرام متصل می‌شوند، فعالیت الکتریکی قلب اندازه‌گیری و برای بررسی بیشتر و تفسیر توسط پزشک، چاپ می‌شود.

تست ورزش

نوار قلب ۱۲-لید

این نوع نوار قلب، یک آزمایش استاندارد برای اندازه‌گیری عملکرد الکتریکی قلب است. نوار قلب ۱۲-لید که در حالت درازکش انجام می‌شود، فعالیت الکتریکی قلب شما را از طریق ۱۲ الکترود چسبنده روی سینه، بازوها و پاها به‌ طور هم‌زمان ثبت می‌کند. این آزمایش می‌تواند بخشی از یک معاینه معمولی برای غربالگری بیماری‌های قلبی قبل از بروز هر گونه علامت یا نشانه باشد.

 

نوار قلب با میانگین سیگنال

این آزمایش نوار قلب در منزل، نوع دقیق‌تری از الکتروکاردیوگرام (ECG یا EKG) است. در طی این روش، چندین ردیابی ECG در یک دوره تقریبا ۲۰ دقیقه‌ای، به منظور ثبت ضربان قلب غیرطبیعی که ممکن است به‌ طور متناوب رخ دهد، انجام می‌شود.

تست تردمیل

قبل از انجام نوار قلب در منزل چه کارهایی باید انجام دهیم؟

اگر قصد انجام نوار قلب را دارید، لازم است که نکات زیر را رعایت کنید:

علت این‌ که نباید آب سرد بنوشید این است که ممکن است بر روی الگوهای الکتریکی ثبت‌ شده تاثیر بگذارد. همچنین دور کردن اشیاء فلزی از خود و تراشیدن موهای سینه، می‌تواند باعث اتصال ایمن‌تر و بهتر الکترودها شود.

نوار قلب در خانه

درخواست فوری نوار قلب در منزل
( شبانه‌روزی )

تماس با اپراتور

روش گرفتن نوار قلب در منزل چگونه است؟

در این قسمت مراحل انجام نوار قلب ۱۲-لید را شرح می‌دهیم. این نوع نوار قلب می‌تواند در مکان‌های مختلفی چون بیمارستان، مطب پزشک یا در منزل انجام شود. برای انجام نوار قلب نیاز به آمادگی خاصی نیست. نوار قلب ۱۲-لید یک روش خیلی سریع و ساده است که چند دقیقه بیشتر طول نمی‌کشد. در طول این آزمایش اقدامات زیر انجام می‌شود:

انجام نوار قلب

نتایج نوار قلب چه چیزهایی را نشان می‌دهد؟

پزشک ممکن است نتایج الکتروکاردیوگرام را بلافاصله پس از پایان آزمایش یا در قرار بعدی با بیمار در میان بگذارد. نوار قلب می‌تواند جزئیات زیر را برای پزشک روشن کند:

ضربان قلب: معمولا ضربان قلب را می‌توان با بررسی نبض اندازه‌گیری کرد. اگر نبض فرد به سختی قابل احساس باشد یا خیلی سریع یا نامنظم باشد که پزشک نتواند آن را به‌ طور دقیق شمارش کند، نوار قلب ممکن است مفید باشد. در چنین شرایطی ECG برای شناسایی ضربان قلب غیرمعمول سریع (تاکی کاردی) یا ضربان قلب غیرمعمول آهسته (برادی کاردی) کمک‌ کننده است.

ریتم قلب: الکتروکاردیوگرام می‌تواند ضربان قلب نامنظم (آریتمی) را تشخیص دهد. هنگامی که یکی از بخش‌های سیستم الکتریکی قلب به درستی کار نکند، ممکن است آریتمی رخ دهد.

حمله قلبی: نوار قلب می‌تواند شواهدی از حمله قلبی قبلی یا حمله‌ای که در حال حاضر اتفاق افتاده است را نشان دهد. الگوهای ECG ممکن است به تعیین این‌ که کدام قسمت از قلب آسیب دیده است و همچنین میزان آسیب کمک کند.

خون‌رسانی و اکسیژن‌رسانی به قلب: نوار قلب در منزل به پزشک کمک می‌کند تا برای افرادی که دارای علائم هستند تعیین کند که آیا کاهش جریان خون در عضله قلب باعث درد قفسه سینه شده است یا خیر.

تغییر ساختار قلب: الکتروکاردیوگرام می‌تواند سر نخ‌هایی در مورد بزرگ شدن قلب، نقایص قلبی و سایر مشکلات قلبی ارائه دهد.

اگر نتیجه نوار قلب نشان‌ دهنده مشکل ریتم قلب باشد، ممکن است به نوار قلب یا آزمایش دیگری مانند اکوکاردیوگرام نیاز باشد. همچنین نحوه درمان بستگی به این دارد که چه چیزی باعث علائم و نشانه‌ها شده است.

نتیجه نوار قلب

خطرات و عوارض نوار قلب

گرفتن نوار قلب، یک روش بی‌خطر است. خطر برق‌ گرفتگی در طول آزمایش وجود ندارد، زیرا الکترودهای مورد استفاده، الکتریسیته تولید نمی‌کنند. آن‌ها فقط فعالیت الکتریکی قلب را ثبت می‌کنند. هنگام جدا کردن الکترودها ممکن است ناراحتی جزئی داشته‌ باشید، مانند برداشتن بانداژ. برای برخی از افراد در جایی که الکترودها چسبانده شده‌اند، ممکن است کمی قرمزی پوست ایجاد شود.

مزایای انجام نوار قلب در منزل

✓ دستگاه نوار قلب با بالاترین استانداردهای اروپایی

✓ ارسال الکترونیکی سریع و دقیق برای پزشک متخصص

✓ شبانه‌روزی (24 ساعته و 7 روز هفته)

✓ استفاده از چست‌لیدهای یک‌بار مصرف برای جلوگیری از انتقال عفونت‌های پوستی و ویروسی

✓ قیمت مناسب و مقرون به صرفه

✓ ثبت نوار قلب در پرونده بیمار

✓ کلیه نقاط تهران (شرق، غرب، شمال، جنوب و مرکز)

✓ قابلیت تشخیص بیماران دارای پیس‌میکر

مزایای نوار قلب در منزل

گزینه‌های درمانی پس از گرفتن نوار قلب در منزل

اگر نتیجه نوار قلب فرد، غیرطبیعی و نشان‌دهنده وجود مشکل در عملکرد قلب باشد، پزشک ممکن است گزینه‌های درمانی مختلفی را پیشنهاد دهد. گزینه‌های درمانی معمولا به علت اصلی مشکل بستگی دارد. به‌ عنوان مثال، برخی از افراد ضربان قلب بسیار آهسته‌ای دارند که در اثر آن، قلب سیگنال‌های الکتریکی را به ترتیب صحیح هدایت نمی‌کند. فردی که دچار چنین مشکلی است، ممکن است به ضربان‌ساز نیاز داشته‌ باشد که به بازگرداندن ریتم طبیعی قلب کمک می‌کند. سایر افراد شاید برای حفظ ریتم طبیعی قلب به داروهایی نیاز داشته‌ باشند که به‌ طور منظم مصرف شوند. فردی که دچار حمله قلبی شده است، ممکن است به کاتتریزاسیون قلبی یا جراحی نیازمند باشد تا جریان خون به قلب بازگردد. افراد مبتلا به عدم تعادل الکترولیت، شاید نیاز به اصلاح با داروها یا مایعات داشته‌ باشند. به عنوان مثال، فردی که دچار کم‌ آبی است، ممکن است دارای الکترولیت‌های نامتعادل باشد که باعث نوار قلب غیرطبیعی می‌شود.

سخن پایانی

نوار قلب یکی از روش‌های پزشکی برای بررسی وضعیت قلب است و می‌تواند برای تشخیص بیماری‌های قلبی بسیار مفید باشد. اگر بابت کارکرد قلب خود نگرانی دارید و قصد انجام نوار قلب در منزل را دارید، با مرکز خدمات درمانی ثمین تماس بگیرید تا تیم پزشکی خود را به همراه دستگاه‌ها و تجهیزات پیشرفته به منزل شما اعزام کنیم.

نوار قلب در منزل
( شبانه‌روزی )

تماس با اپراتور

سوالات متداول در مورد نوار قلب

برای آمادگی در تست قلب در خانه نیازی به انجام کار خاصی نیست. می‌توانید از قبل به طور معمول غذا بخورید و بنوشید. قبل از این که الکترودها متصل شوند، معمولا باید لباس بالایی خود را درآورید و در آقایان ممکن است موی سینه نیاز به تراشیدن یا تمیز کردن داشته باشد.

به طور کلی دستگاه‌های نوار قلب به دو دسته پرتابل قابل حمل و نوع بیمارستانی دسته‌بندی می‌شوند. از نظر کار کردن دستگاه‌های تک کانال، تا 12 کانال هستند که به لید‌های سینه و اندامی متصل می‌شوند.

نوار قلب یا (ECG) یک آزمایش سریع، ایمن و بدون درد است. در حین انجام نوار قلب در منزل هیچ برقی به بدن شما وارد نمی‌شود. ممکن است هنگام برداشتن الکترودها از پوست‌های حساس کمی ناراحتی و قرمزی ایجاد شود و برخی افراد ممکن است در جایی که الکترودها(چست لید) متصل شده‌اند، بثورات خفیف ایجاد کنند.

الکتروکاردیوگرام (EKG) یک تست استاندارد برای اندازه‌گیری عملکرد الکتریکی قلب شما است. اصولا نوار قلب در منزل که در حالت دراز کشیده انجام می‌شود، فعالیت الکتریکی قلب شما را از 12 الکترود (چست‌لیدهای چسبنده) روی سینه، بازوها و پاها به طور همزمان ثبت می‌کند. یک تست کامل 12 لید در حال استراحت می‌تواند بخشی از یک معاینه معمول برای غربالگری بیماری‌های قلبی قبل از بروز هر گونه علامت یا نشانه باشد.

اصولا برای چکاپ قلبی و یا به دستور پزشک افرادی که دارای محدودیت حرکتی هستند، مانند سالمندان، بیماران بدحال و یا افرادی که به دلیل مشغله زیاد و یا نیاز دوری از محیط آلوده بیمارستان و مراکز درمانی می‌توانند از خدمات نوار قلب در منزل استفاده کنند.

به طور معمول نوار قلب برای تشخیص سریع مشکلات قلبی و در مدت زمان کوتاه از بیمار که دارای درد و ناراحتی در قفسه سینه می باشد گرفته می‌شود.

اما هولتر قلب برای تشخیص بیماری‌ها در مدت زمان 24، 48 یا بیشتر و اکثرا برای تشخیص آریتمی‌ها استفاده می‌شود و برای انجام تست و ارائه گزارش نیاز به زمان بیشتری دارد.

نوار قلب محدودیت‌های خاص خود را نیز دارد و نباید آن را به عنوان تنها وسیله تشخیص بیماری‌های قلبی مطرح کرد، بسیاری از بیماری‌ها را نمی‌توان با نوار قلب تشخیص داد و باید از روش‌های معاینه یا آزمایشی و تست‌های تشخیص دیگر کمک گرفت، لذا انتخاب صحیح هر وسیله تشخیصی برای هر بیماری قلبی بسیار حائز اهمیت است و این انتخاب بر عهده پزشک است.

50 درصد افراد مبتلا به گرفتگی رگ‌های قلبی ممکن است نوار قلبی کاملا نرمالی داشته باشند. پس یک نوار قلب نرمال نباید ما را دچار اشتباه کند. گاهی در اورژانس بیمار را بر اساس نرمال بودن نوار قلب مرخص می‌کنند، که این کار اشتباه است؛ ممکن است که هم‌زمان با گرفتن نوار قلب، برای بیمار یک آزمایش نیز تجویز شود؛ این آزمایش همان تروپونین یا بررسی آنزیم‌های قلبی است.

وقتی پزشک به وجود بیماری قلبی مشکوک می‌شود، ممکن است به فواصل 15 دقیقه یک‌بار از بیمار، نوار قلب بگیرد و مجددا تغییرات آن را بسنجد. بررسی این تغییرات برای تشخیص دقیق مشکل بیمار، بسیار مهم است. بنابراین با یک نوار قلبی سالم نمی‌توان به طور قطع در مورد سالم بودن قلب نظر داد.

به طور کلی معمولا فرد زمانی که دچار هیجان‌های شدید و یا استرس می‌شود تپش قلبش بالاتر می‌رود؛ تپش قلب اغلب خطرناک نیست و جای نگرانی ندارد. تپش قلب معمولا با داروهای ساده از جمله پروپرانول قابل کنترل است.

خیر، واریس مشکلی ندارد اما مسئله‌ای که باید مد نظر قرار گیرد این است که در رگ‌های واریسی به خصوص واریس عمقی، ممکن است که لخته خون ایجاد شود؛ این لخته می‌تواند به سمت قلب حرکت کند و سپس از آنجا به سمت ریه پمپاژ شود. این بیماری تحت عنوان آمبولی ریوی شناخته می‌شود که باید هر چه سریع‌تر درمان گردد.

مناطق تحت پوشش درخواست نوار قلب در منزل در تهران

ویرایش محتوا

سونداژ در منزل برای دسترسی بهتر بیماران گرامی در تمامی مناطق 22 گانه تهران پشتیبانی می‌شود. پایگاه‌های ما در نقاط مختلف شهر تهران مستقر هستند تا بتوانند بهترین خدمات را در سریع‌ترین زمان به ساکنین مناطق شرق تهران، غرب تهران، جنوب تهران، شمال و مرکز تهران ارائه دهند.

ویرایش محتوا

برای سونداژ در منزل در شرق تهران و در تهرانپارس، منطقه 4 و منطقه 8 یا محدوده نارمک کافیست با شماره تلفن مرکز خدمات درمانی ثمین تماس‌ بگیرید تا متخصصین مجرب برای خدمات‌دهی به شما در سریع‌ترین زمان اعزام شوند.

ویرایش محتوا

برای سونداژ در منزل در شرق تهران و پیروزی کافیست با شماره تلفن مرکز خدمات درمانی ثمین تماس‌ بگیرید تا متخصصین مجرب برای خدمات‌دهی به شما در سریع‌ترین زمان اعزام شوند.

ویرایش محتوا

مرکز ما در غرب تهران در مناطق گسترده 2، 5، 21 و 22 مانند محدوده گیشا، سعادت آباد، مرزداران، شهرک اکباتان، یا ستارخان با دارا بودن متخصصین مجرب خود می‌تواند خدمات سونداژ در خانه را در ارائه دهد.

ویرایش محتوا

در شمال تهران با دسترسی نزدیک به منطقه 1، منطقه 2 و منطقه 3 مانند محله‌های پاسداران، گیشا، ولنجک، ونک، فرمانیه، تجریش یا یوسف‌آباد آماده پاسخگویی به درخواست ساکنین محترم این مناطق به منظور سونداژ در منزل هستیم.

ویرایش محتوا

متخصصین ما در جنوب تهران در مناطق 15، 16، 17، 18، 19، 20 و محله‌هایی مانند شهرری و… مشغول به خدمت‌رسانی جهت سونداژ در منزل می‌باشند.

خدمات سلامت در منزل