همه ما با اصطلاح «جراحی» تقریبا آشنایی داریم و میدانیم که جراحیها عمدتا به دو گروه جراحی کوچک و جراحی بزرگ تقسیم میشوند. جراحیهای جزئی یا کوچک، به طور معمول به هر گونه جراحی که از بافت سطحی عبور نمیکند یا نیاز به یک دوره بهبودی طولانی مدت ندارد، گفته میشود. این جراحیها معمولا خطر یا خطرات زیادی برای بیماران به همراه ندارند. اما ممکن است شما از آن دسته افراد باشید که به هر دلیلی نمیتوانید یا نمیخواهید از منزل خارج شوید اما به یک جراحی سرپایی در منزل نیاز دارید. در این صورت با مرکز خدمات درمانی ثمین تماس بگیرید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند.
جراحی چیست؟
جراحی “Surgery” قسمتی از پزشکی است که در آن با برش بافتها و اعضاء و سپس دستکاری آنها سعی میشود تا یک آسیب یا بیماری تشخیص داده و یا درمان شود و یا شکل یا کارکرد یک قسمت از بدن بهتر گردد. کسی که جراحی را انجام میدهد، جراح “Surgeon” میگویند و کاری که در حین جراحی انجام میشود را عمل جراحی “Surgical operation” مینامند.
انواع مختلف جراحی کوچک در منزل
روشهای اصلی جراحی، معمولا در مرکز مراقبتهای فوری و کلینیکها یا بیمارستانها انجام میشوند. به عنوان مثال، بخیهها در حوزه روشهای جراحی اولیه قرار میگیرند، چون ساده هستند و نیازی به بستری شدن در بیمارستان یا مراقبتهای شدید بعد از عمل ندارند. روشهای حساستر ممکن است شامل جراحی آب مروارید هم بشود، چون دوره نقاهت و خطرات آن، کم و خود جراحی هم سریع است و به انواع زیر دستهبندی میشود:
روشهای اصلاحی
انجام جراحیهای جزئی برای روشهای اصلاحی کوچک از جمله درمان زخم و دبریدمان مفید است. این جراحیهای جزئی میتوانند شامل برداشتن اجسام خارجی در پوست، تودههای پوستی یا ضایعات و جلوگیری از بزرگتر شدن زخمها یا بر جای گذاشتن جای زخم قابل توجه باشند.
روشهای اکتشافی
روشهای اکتشافی معمولا به عنوان مراقبتهای بهداشتی پیشگیرانه دستهبندی میشوند. روشهای اکتشافی میتوانند طیف وسیعی از جراحیها را پوشش دهند و بسته به نوع روش مورد استفاده، ممکن است نیاز به بیهوشی داشته یا نداشته باشند. به عنوان مثال، بیوپسی سطحی فقط به بیحسی موضعی نیاز دارد، در حالی که یک روش دیگر ممکن است نیاز به بیحسی سنگینتری داشته باشد.
هدف از جراحی سرپایی در منزل چیست؟
جراحی کوچک در منزل را میتوان برای کاربردهای مختلفی مورد استفاده قرار داد که بیشتر آنها ماهیت جزئی دارند. جراحیهای جزئی، تکنیکهای بسیار تهاجمی مانند برداشتن آپاندیس را انجام نمیدهند، اما میتوانند به چنین روشهای پیشرفتهای کمک کنند. رایجترین دلایل انجام جراحیهای کوچک شامل موارد زیر است:
شناسایی بیماری برای انجام جراحی کوچک در منزل
جراحیهای جزئی ممکن است به شناسایی یا حتی علت بیماری کمک کنند. میتوان از جراحی جزئی برای تعیین مشکلات معده، کیسه صفرا و… استفاده کرد. بیوپسی نیز یک جراحی جزئی محسوب میشود و میتواند به پزشکان کمک کند تا علت اصلی، علائم و نوع بیماریها را شناسایی کنند.
درمان زخمها و آسیبها
از جراحیهای کوچک برای درمان زخمها و آسیبها هم استفاده میشود. به عنوان مثال، در صورت وجود ضایعات پوستی، «دبریدمان» یک روش جراحی سرپایی است که برای درمان و بستن ناحیه مورد نظر استفاده میشود. بخیهها هم نوعی روش جراحی سرپایی برای بستن زخمهایی هستند که در معرض خطر عفونت، پوسیدگی یا باز شدن بیشتر قرار دارند.
دبریدمان
دبریدمان اصطلاحی است که برای توصیف مراقبت، تمیز کردن و حذف عفونت، ضایعات و حتی بافت نکروزه در بدن استفاده میشود. دبریدمان معمولا با ضایعات دیابتی روی پا همراه است، اما میتواند شامل طیف وسیعی از درمانها برای زخمها و آسیبهای سطحی هم باشد.
لاپاراسکوپی
لاپاراسکوپی روشی است که در آن یک کاوشگر کوچک در حفره شکم قرار داده میشود تا مسائل موجود در اندامهای داخلی را بررسی کند. از لاپاراسکوپی میتوان برای شناسایی التهاب، خونریزی داخلی یا حتی تومورها استفاده کرد.
بیوپسی
بیوپسی شبیه لاپاراسکوپی است و برای کاوش و ارزیابی طراحی شده اما به جای وارد کردن چیزی به بدن، چیزی را از بدن خارج میکند. این روش معمولا کمتر از 30 دقیقه است و برای آزمایش موثر وجود سرطان، عفونت و سایر مسائل به آزمایشگاه نیاز دارد.
بخیهها از انواع جراحی کوچک در منزل
بخیه هم میتواند به عنوان نوعی جراحی سرپایی در منزل محسوب شود، چون شامل استفاده از تکنیکهای جراحی میشود ولی کمخطر است و درد، آسیب یا عوارض زیادی را به دنبال ندارد. بخیهها را میتوان برای درمان زخمهای جزئی استفاده کرد.
معرفی انواع بخیه
بخیهها برای بستن زخمها یا بریدگیهای عمیق اختراع شدند. وقتی زخم عمیقی وجود دارد، پزشک باید بتواند دو لبه زخم را لایه به لایه به هم بدوزد. در این صورت، بخیهها زیر سطح پوست باقی میمانند و در نهایت زخم را میبندند. نخهای جراحی استریل در بخیه برای ترمیم بریدگیها و بستن برشهای جراحی استفاده میشوند اما بعضی از زخمها ممکن است به روشهای جایگزینی مانند منگنههای فلزی، به جای بخیه نیاز داشته باشند. همه چیز به نوع زخم بستگی دارد. دو نوع بخیه وجود دارد: قابل جذب و غیرقابل جذب. بخیههای قابل جذب، نیازی به کشیده شدن توسط پزشک ندارند. آنزیمهای موجود در بافتهای بدن شما به طور طبیعی آنها را هضم میکنند اما بخیههای غیرقابل جذب باید طی روزها یا هفتههای بعد از عمل، توسط پزشک کشیده شوند. نخهای بخیهها معمولا از مواد مختلف طبیعی یا مصنوعی مانند نایلون، پلی پروپیلن (پرولن)، ابریشم و پلیاستر ساخته میشوند.
جراحی کوچک در منزل چگونه انجام میشود؟
در سالهای اخیر، علم پزشکی پیشرفت زیادی کرده است و نوآوریها و ابداعات مختلفی در ارائه خدمات درمانی در منزل صورت گرفته است. در گذشته پزشکانی که بیماران را در خانه ویزیت میکردند، تجهیزات زیادی نداشتند، اما امروزه بسیاری از تجهیزات پزشکی قابل حمل وجود دارد که پزشکان میتوانند در هنگام جراحی سرپایی در منزل، آن را همراه خود به خانه بیماران ببرند.
در دنیای امروز، امکاناتی فراهم شده است تا تشخیص بیماریها و درمان آنها در خانه بیمار به صورت دقیق انجام شود و برای بسیاری از بیماریها نیاز نباشد که افراد به مراکز درمانی مراجعه کنند. ویزیت دکتر در منزل باعث صرفهجویی در وقت و هزینه بیمار میشود و دیگر لزومی ندارد تا افراد به خاطر مشکلات ساده و غیرحاد، ساعتها در ترافیک خیابانها بمانند و در صف طولانی مطبها و بیمارستانها معطل شوند.
مرکز خدمات درمانی ثمین، یکی از مراکز معتبر و خوشسابقه است که میتواند خدمات جراحی سرپایی در منزل را به شما ارائه دهد. همکاران پزشک ما، همگی جزء بهترین و باتجربهترین پزشکان هستند و باکیفیتترین خدمات تشخیصی و درمانی را برای بیماران در خانه انجام میدهند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و اطلاع از تعرفه جراحی سرپایی در منزل با ما تماس بگیرید.
پزشکانی که برای جراحی بیماران به خانه آنها مراجعه میکنند، تمام خواستهها و نیازهای بیماران را در نظر میگیرند و مناسبترین راهحلهای جراحی را برای آنها تجویز میکنند. جراحی سرپایی در منزل، میتواند یک راهکار ایدهآل برای بیماران باشد. زیرا وقتی بیماران در خانه و رختخواب خود هستند و پزشک بر بالین آنها حاضر میشود، روند بهبودیشان سریعتر و راحتتر طی میشود.
باز کردن بخیه
بخیهها بعد از انواع مختلف جراحی برای بستن زخمها یا برشها استفاده میشوند. اصطلاح بخیه در واقع به روش پزشکی «بستن زخمها» اشاره دارد اما زخمهای بسته شده هم نیاز به مراقبتهای پزشکی خاص دارند. کشیدن و باز کردن بخیه، کاری تخصصی است و میتواند با خطر همراه باشد. اکثر پزشکان ترجیح میدهند بخیهها را در مطب خود بکشند، اما اگر شما نمیتوانید یا نمیخواهید به مطب پزشک مراجعه کنید، اصلا نگران نباشید! کافی است برای انجام جراحی سرپایی در منزل با مرکز خدمات درمانی ثمین تماس بگیرید و بهترین و ماهرترین پرستاران و پزشکان ما به منزل شما اعزام خواهند شد.
اما اگر سعی کنید خودتان بخیهها را در خانه بردارید، ممکن است برای خود ایجاد خطر کنید و پزشک هم نتواند بعدا درمان لازم را انجام دهد. با این حال، برخی افراد ترجیح میدهند خودشان بخیههای خود را بردارند. اگر جزو این دسته افراد هستید، ابتدا تصمیم خود را با پزشک در میان بگذارید. پزشک شما میتواند توصیهها و دستورالعملهایی را ارائه دهد تا بخیههای خود را به درستی باز کنید. او همچنین میتواند نکاتی را در مورد جلوگیری از عفونت یا زخم، در صورت برداشتن زود هنگام بخیهها به شما ارائه دهد. اگر متوجه شدید که زخم شما التیام نیافته است، پزشک باید برای کمک به تکمیل بهبودی زخم، آن را مجددا بخیه بزند.
زمان کشیدن بخیه
زمان کشیدن یا باز کردن بخیه، بستگی به محل قرارگیری آن در بدن شما دارد. دستورالعمل کلی زمان باز کردن بخیهها به شرح زیر است:
پوست سر: 7 تا 10 روز
صورت: 3 تا 5 روز
سینه یا تنه: 10 تا 14 روز
بازوها: 7 تا 10 روز
پاها: 10 تا 14 روز
دست یا پا: 10 تا 14 روز
کف دست یا کف پا: 14 تا 21 روز
برای برداشتن بخیهها، پزشک ابتدا ناحیه مورد نظر را استریل میکند. سپس یک انتهای بخیه را برمیدارد و آن را میبرد و سعی میکند تا حد امکان به پوست شما نزدیک شود اما به پوست آسیبی نرساند. سپس به آرامی رشته بخیه را بیرون میکشد.
نکات مهم در باز کردن بخیه
بخیه زدن از انواع جراحی سرپایی در منزل محسوب میشود. برای باز کردن بخیه در خانه باید این نکات را در نظر داشته باشید:
- مطمئن شوید که زمان کشیدن بخیهها فرا رسیده است. اگر بخیههای خود را خیلی زود بردارید، زخم شما ممکن است دوباره باز شود، عفونت کند یا حتی بدتر شود. اگر زخم شما متورم یا قرمز به نظر میرسد، بخیههای خود را نکشید و در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.
- شما به قیچی تیز، موچین، الکل مالشی، سواب پنبهای و باند چسب نیاز دارید.
- از پزشک خود بخواهید دستورالعملهای گام به گام برای برداشتن بخیهها را برایتان شرح دهد و آنها را انجام دهید.
- اگر در کشیدن بخیههای خود مشکل دارید یا متوجه چیز غیرعادی شدید، حتما با پزشک تماس بگیرید.
روش باز کردن بخیه
روش برداشتن بخیههای غیر قابل جذب، بسیار ساده است:
- شما به یک قیچی تیز (قیچی جراحی) نیاز دارید.
- لوازم مورد استفاده را استریل کنید؛ میتوانید همه لوازم فلزی را در ظرف آب جوش بریزید و به مدت چند دقیقه در همان ظرف قرار دهید.
- از یک دستمال کاغذی تمیز برای خشک کردن لوازم استفاده کنید.
- روی یک سواب پنبهای، کمی الکل بریزید و نوک قیچی، پنس و گیره را پاک کنید.
- محل بخیه را بشویید و استریل کنید.
- برای شستن جای بخیه از آب داغ صابون استفاده کنید.
- محل بخیه را با یک حوله تمیز خشک کنید.
- الکل را روی یک سواب پنبهای بریزید و ناحیه مورد نظر را پاک کنید.
- در قسمتی از اتاق بنشینید که بتوانید محل بخیه را به وضوح ببینید.
- اگر بخیهها روی قسمتی از بدن شما است که کاملا در دسترس نیست، از یکی از دوستان یا اعضای خانواده کمک بخواهید.
- با استفاده از موچین، هر گره را به آرامی به سمت بالا بکشید.
- قیچی را در حلقه قرار دهید و بخیه را ببرید.
- به آرامی نخ را بکشید تا بخیه از روی پوست شما بلغزد و بیرون بیاید. ممکن است فشار کمی روی پوستتان احساس کنید، اما برداشتن بخیهها به ندرت دردناک است.
- گره را از زیر پوست خود نکشید، چون می تواند دردناک باشد و باعث خونریزی شود.
- در صورت شروع خونریزی، کار را متوقف کنید، محل را با یک باند چسب بزنید و به پزشک مراجعه کنید.
- پس از برداشتن تمام بخیهها، محل زخم را با پنبه آغشته به الکل کاملا تمیز کنید.
- اگر پماد آنتیبیوتیک دارید، آن را روی ناحیه مورد نظر بمالید.
- پوست اطراف بخیه، در طول بهبودی بسیار ضعیف است، اما با گذشت زمان دوباره قدرت پیدا میکند. میتوانید با پوشاندن آن با بانداژ حداقل به مدت پنج روز از آن ناحیه محافظت کنید.
سوچور نوعی از انواع جراحی سرپایی در منزل
پزشک از بخیه برای بستن زخمهای پوستی یا سایر بافتها استفاده میکند. اما در اغلب موارد جراحی کوچک در منزل یا مطب، از سوچور و استیچ استفاده میشود که گاهی به جای هم به کار میروند. اما توجه به این نکته مهم است که سوچور نام ابزاری است که برای ترمیم زخم استفاده میشود، در حالی که استیچ تکنیکی است که پزشک برای بستن زخم استفاده میکند. بخیهها بر اساس قطر رشته نخ بخیه درجهبندی میشوند. سیستم درجهبندی از حرف انگلیسی “O” قبل از یک عدد، برای نشان دادن قطر نخ بخیه استفاده میکند. هر چه این عدد بیشتر باشد، قطر نخ بخیه کمتر است. سوزنها هم میتوانند ویژگیهای مختلفی داشته باشند، در اندازههای متفاوتی استفاده شوند و دارای لبه برش یا غیربرش باشند. سوزنهای بزرگتر میتوانند بافت بیشتری را با هر نوع بخیه ببندند و سوزنهای کوچکتر احتمال بیشتری دارد که احتمال ماندن جای زخم را کاهش دهند. برخی از تکنیکهای سوچور عبارتند از:
سوچورهای پیوسته
این تکنیک شامل یک سری بخیه است که از یک رشته تشکیل شدهاند. این نوع بخیه را میتوان به سرعت انجام داد، قدرتمند است و کشش آن به طور مساوی در سرتاسر رشته بخیه پیوسته توزیع میشود.
سوچورهای مقطع
در این تکنیک، از چندین رشته بخیه برای بستن زخم استفاده میشود. پس از دوخت، نخ بریده شده و بسته میشود. این تکنیک، ایمن است چون اگر یکی از بخیهها پاره شود، باقی بخیهها همچنان زخم را روی هم نگه میدارند.
سوچورهای عمیق
این نوع بخیه در زیر لایههای بافت زیرین (عمیق) پوست زده میشوند. آنها ممکن است پیوسته یا مقطع باشند.
سوچورهای مدفون شده
این نوع بخیه به گونهای زده میشود که گره بخیه در داخل (یعنی زیر یا داخل ناحیهای که قرار است بسته شود) باشد. سوچور مدفون شده، معمولا برداشته نمیشود و زمانی مفید است که نیاز به بخیههای بزرگ در عمق بدن باشد.
سوچورهای کیفی
این نوع سوچور، مانند بندکشی روی یک کیسه (زخم) محکم میشود. به عنوان مثال، از این نوع بخیه، در روده و برای محکم کردن دستگاه منگنه روده استفاده میشود.
سوچورهای زیرجلدی
این بخیهها در لایه درم پوست (لایهای از بافت که زیر لایه بالایی پوست شما قرار دارد)، زده میشوند. بخیههای کوتاه در خطی موازی با زخم زده شده و سپس در دو انتهای زخم، بسته میشوند.
بعد از برداشتن بخیهها چه کنیم؟
- زخم را تمیز و خشک نگه دارید و از کثیف شدن آن خودداری کنید.
- زخم را در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید، چون پوست اطراف بخیه در زمان بهبودی بسیار حساس است و راحتتر در زیر نور خورشید ممکن است بسوزد.
- از لوسیون ویتامین E برای کمک به بهبود سریع و کاهش جای زخم استفاده کنید. قبل از استفاده از این درمان جایگزین، با پزشک خود مشورت کنید.
- اگر قبل یا بعد از کشیدن بخیه دچار تب شدید یا متوجه قرمزی، تورم، درد، رگههای قرمز یا تخلیه چرک از زخم شدید، بلافاصله با پزشک خود مشورت کنید. ممکن است عفونتی داشته باشید که باید درمان شود.
- اگر بعد از برداشتن بخیهها، زخم دوباره باز شد، در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.
برداشتن خال از انواع جراحی کوچک در منزل
خال(ها) را میتوان از طریق لیزر، کوتریزاسیون یا یک جراحی کوچک در منزل یا مطب برداشت.
برداشتن خال با کمک لیزر
لیزر روشی مطمئن و موثر برای از بین بردن خال است که انرژی بالایی را به صورت انتخابی بر روی رنگدانههای داخل پوست اعمال و رنگدانهها را تبخیر میکند. بنابراین لیزر، خالهای ناخواسته را بدون آسیب رساندن به سلولهای پوست اطراف از بین میبرد. به طور کلی، حذف خال با لیزر در مقایسه با سایر روشهای برداشتن خال، کمتر احتمال ایجاد اسکار را دارد.
برداشتن خال با کمک کوتریزاسیون
کوتریزاسیون، تکنیک پزشکی استفاده از گرما برای سوزاندن بافت است که از یک ابزار مخصوص برای سوزاندن خال استفاده میکند.
برداشتن خال با کمک اکسیزیون
خالهای برجسته و گوشتی معمولا از طریق جراحی برداشته میشوند و ممکن است نیاز به بخیه داشته باشند. در هر صورت، به بیماران توصیه میشود که کرم یا پماد آنتیبیوتیک تجویز شده، تا زمان بهبود کامل زخم استفاده کنند و بلافاصله پس از درمان، از قرار گرفتن در معرض آب خودداری کنند.
بیوپسی (نمونهبرداری)
بیوپسی میتواند به تشخیص سرطان یا بیماریهای دیگری کمک کند. بیوپسی روشی برای برداشتن یک تکه بافت یا نمونهای از سلولها از بدن شما است تا پزشک بتواند آن را در آزمایشگاه بررسی کند. اگر علائم و نشانههای خاصی را تجربه میکنید یا پزشک شما علائم مشکوکی را دیده باشد، ممکن است لازم باشد تحت بیوپسی قرار بگیرید. بیوپسی میتواند مشخص کند که آیا سرطان دارید یا به بیماری دیگری مبتلا شدهاید. آزمایشهای تصویربرداری مانند سیتیاسکن یا امآرآی برای تشخیص تودهها یا بافتهای نامنظم مفید هستند، اما به تنهایی نمیتوانند تفاوت بین سلولهای سرطانی و غیرسرطانی را تشخیص دهند. برای اکثر سرطانها، تنها راه تشخیص، انجام بیوپسی برای جمعآوری سلولها برای بررسی دقیقتر است. انواع روشهای بیوپسی مورد استفاده برای تشخیص سرطان، عبارتند از:
- بیوپسی سوزنی
- بیوپسی آندوسکوپی
- بیوپسی پوست
- بیوپسی مغز استخوان
- بیوپسی جراحی
سخن پایانی
در این مقاله درباره چند روش جراحی سرپایی در منزل مانند بخیه، برداشتن خال و سوچور صحبت کردیم. شما هم اگر جزو آن دسته افراد هستید که ترجیح میدهید جراحی کوچک در منزل را انجام دهید، میتوانید با مرکز خدمات درمانی ثمین تماس بگیرید و از خدمات پرستاران و پزشکان ماهر ما بهرهمند شوید.
سوالات متداول در مورد جراحی کوچک در منزل
زخم جراحی برشی از پوست است که معمولا توسط جراح و با استفاده از چاقوی جراحی در حین عمل ایجاد میشود.
عوامل خطرساز برای به وجود آمدن عفونت در زخم جراحی شامل موارد پزشکی مختلفی مانند دیابت یا ضعف سیستم ایمنی بدن است، استفاده از دخانیات، کهولت سن و اضافه وزن خطر ابتلا به عفونت را در افراد افزایش میدهد.
اگر مراقبتهای بعد از عمل جراحی به درستی انجام نشود، ممکن است عفونت با علائم زیر ظاهر شود:
- وجود ترشحات زرد یا سبز رنگ که در حال افزایش نیز هستند.
- تغییر در بوی ترشحات
- تغییر در اندازه زخم پس از جراحی
- قرمزی یا سفت شدن ناحیه اطراف زخم
- احساس گرمای غیرمعمول در ناحیه برش
- تب
- درد فزاینده یا غیرمعمول
- خونریزی بیش از حد، به طوری که پانسمان خیس شده باشد.
مناطق تحت پوشش درخواست جراحی سرپایی در منزل در تهران
-
جراحی سرپایی در تهران
-
جراحی سرپایی در تهرانپارس
-
جراحی سرپایی در پیروزی
-
جراحی سرپایی در غرب تهران
-
جراحی سرپایی در شمال تهران
-
جراحی سرپایی در جنوب تهران
سونداژ در منزل برای دسترسی بهتر بیماران گرامی در تمامی مناطق 22 گانه تهران پشتیبانی میشود. پایگاههای ما در نقاط مختلف شهر تهران مستقر هستند تا بتوانند بهترین خدمات را در سریعترین زمان به ساکنین مناطق شرق تهران، غرب تهران، جنوب تهران، شمال و مرکز تهران ارائه دهند.
برای سونداژ در منزل در شرق تهران و در تهرانپارس، منطقه 4 و منطقه 8 یا محدوده نارمک کافیست با شماره تلفن مرکز خدمات درمانی ثمین تماس بگیرید تا متخصصین مجرب برای خدماتدهی به شما در سریعترین زمان اعزام شوند.
برای سونداژ در منزل در شرق تهران و پیروزی کافیست با شماره تلفن مرکز خدمات درمانی ثمین تماس بگیرید تا متخصصین مجرب برای خدماتدهی به شما در سریعترین زمان اعزام شوند.
مرکز ما در غرب تهران در مناطق گسترده 2، 5، 21 و 22 مانند محدوده گیشا، سعادت آباد، مرزداران، شهرک اکباتان، یا ستارخان با دارا بودن متخصصین مجرب خود میتواند خدمات سونداژ در خانه را در ارائه دهد.
در شمال تهران با دسترسی نزدیک به منطقه 1، منطقه 2 و منطقه 3 مانند محلههای پاسداران، گیشا، ولنجک، ونک، فرمانیه، تجریش یا یوسفآباد آماده پاسخگویی به درخواست ساکنین محترم این مناطق به منظور سونداژ در منزل هستیم.
متخصصین ما در جنوب تهران در مناطق 15، 16، 17، 18، 19، 20 و محلههایی مانند شهرری و… مشغول به خدمترسانی جهت سونداژ در منزل میباشند.