اعزام پرستار ICU-CCU ( 24 ساعته )
پرستار آی سی یو / سی سی یو در منزل فقط با یک تماس
تماس با اپراتور
پرستار آی سی یو - سی سی یو
مراقبتهای بهداشتی یکی از اولویتهای هر جامعه است و پرستاران نقش اصلی را در ارائه این مراقبتها ایفا میکنند. پرستاران، حامی ارتقای سلامت هستند و از بیماران مراقبت و حمایت میکنند و موجب تسهیل و تسریع روند درمان آنها میشوند. همچنین آنها به عموم مردم در مورد پیشگیری از بیماریها و آسیبهای ناشی از آن آموزش میدهند. پرستاران به خانوادهها کمک میکنند تا با بیماری کنار بیایند، با آن مقابله کنند و در صورت لزوم با آن زندگی کنند تا دیگر بخشهای زندگیشان، ادامه پیدا کنند. در این مقاله قصد داریم در مورد پرستار مراقبتهای ویژه صحبت کنیم. اگر علاقهمند به این موضوع هستید تا انتها همراه ما باشید.
آی سی یو کجاست؟
ICU مخفف عبارت Intensive Care Unit است. در این بخش از بیمارستان، بیمارانی که نارسایی اندامهای متعدد یا شرایط تهدید کننده زندگی دارند، برای مراقبت اختصاصی و انفرادی بستری میشوند.
آیسییو معمولا مجهز به طیف وسیعی از تجهیزات پزشکی است و کادر آن آماده رویارویی با هر نوع شرایط بحرانی هستند. این تجهیزات شامل مانیتور قلب، ماسکهای تنفسی، ونتیلاتور و غیره میشود. همچنین در صورت لزوم بیمار چند ساعت بعد از عمل جراحی طبق نظر پزشک در این بخش بستری میشود تا شرایط وی تحت کنترل باشد.
در آی سی یو چندین تیم مستقر هستند که شامل پزشکان، پرستاران و کمکپزشکان میشوند و هر کدام برای کمک به بیماران تخصصهای لازم را دارند. آنها با بیمارانی مواجه میشوند که موقعیتهای پیچیدهای دارند.
نقش یک پرستار بیمار چیست؟
نقش اصلی یک پرستار بیمار، مراقبت از افراد و حمایت از آنها در طول سلامتی و بیماری است. با این حال، مسئولیتهای مختلف دیگری نیز برای یک پرستار در بیمارستان وجود دارد که بخشی از نقش او را تشکیل میدهند، از جمله:
- ثبت سوابق پزشکی و علائم بیمار
- همکاری با تیمهای پزشکی برای برنامهریزی جهت مراقبت از بیمار
- کنترل سلامتی بیمار
- حمایت از رفاه بیمار
- انجام تستهای تشخیصی
- ارائه داروها و درمانهای مختلف به بیمار
- آموزش به بیمار در مورد مدیریت بیماریها
- ارائه مشاوره به بیمار
در ادامه درباره چهار نقش مهم پرستاران، توضیحاتی ارائه میکنیم.
مراقبت از بیمار
پرستار مراقبتهای ویژه، مراقب بیماران است و به مدیریت نیازهای جسمانی، پیشگیری از بیماری و درمان بیماری کمک میکند. برای انجام این کار، او بر بیمار نظارت میکند و هر گونه اطلاعات مرتبط را که به تصمیمگیری در مورد درمان کمک میکند، ثبت میکند.
در طول فرآیند درمان، پرستار پیشرفت بیمار را دنبال میکند و مطابق با بهترین منافع او اقدام میکند. مراقبت ارائه شده توسط یک پرستار بیمار، فراتر از تجویز داروها و سایر روشهای درمانی است. او مسئول مراقبت جامع از بیمار است که نیازهای روانی اجتماعی، رشدی، فرهنگی و معنوی فرد را در بر میگیرد.
حمایت از بیمار
بیمار اولویت اول پرستار است. نقش پرستار بیمارستانی، دفاع از بهترین منافع و حفظ شأن بیمار در طول درمان و مراقبت است. این نقش ممکن است شامل ارائه پیشنهاداتی در برنامه درمانی بیماران با همکاری سایر متخصصان سلامت باشد.
نقش حمایتی پرستار مراقبتهای ویژه، اهمیت زیادی دارد، زیرا بیمارانی که حالشان خوب نیست، معمولا نمیتوانند موقعیتهای پزشکی را درک کنند. این وظیفه پرستار است که از بیمار حمایت کند و بهترین منافع او را در همه زمانها، به ویژه زمانی که تصمیمات درمانی گرفته میشود، نمایندگی کند.
برنامهریزی مراقبت
یک پرستار به طور مستقیم در فرآیند تصمیمگیری برای درمان بیماران نقش دارد. آنها هنگام ارزیابی علائم بیمار و شناسایی مشکلات احتمالی، توصیهها و اقدامات مناسب را انجام میدهند.
از آن جایی که سایر متخصصان سلامت، مانند پزشکان، معمولا مسئول تصمیمگیری نهایی در مورد درمان هستند، پرستاران باید بتوانند به طور موثر اطلاعات مربوط به سلامت بیمار را با آنها به اشتراک بگذارند. پرستاران با وضعیت فردی بیمار آشنا هستند، زیرا علائم و نشانههای آنها را به طور مداوم کنترل میکنند و با سایر اعضای تیم پزشکی برای دستیابی به بهترین نتایج سلامت بیمار همکاری میکنند.
آموزش و حمایت از بیمار
پرستار بیمار همچنین وظیفه دارد، اطمینان حاصل کند که بیماران میتوانند سلامت، بیماریها، داروها و درمانهای خود را به بهترین نحو درک کنند. زمانی که بیماران از بیمارستان مرخص میشوند و نیاز به مدیریت روند درمان خود دارند، این امر ضروری است.یک پرستار بیمارستانی، وقت میگذارد تا به بیمار و خانواده یا مراقب بیمار توضیح دهد که هنگام خروج از بیمارستان یا کلینیک پزشکی چه کاری باید انجام دهند و چه انتظاری داشته باشند. او همچنین مطمئن میشود که بیمار احساس راحتی و حمایت میکند.اگر یکی از عزیزانتان در بیمارستان بستری است و به دنبال استخدام یک پرستار بیمارستانی برای او هستید، مرکز خدمات درمانی ثمین با سالها تجربه در این زمینه، میتواند بهترین پرستاران را به شما معرفی کند. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
پرستار مراقبتهای ویژه کیست؟
پرستار مراقبتهای ویژه که به عنوان پرستار ICU نیز شناخته میشود، به بیمارانی که در شرایط وخیم و تهدید کننده زندگی قرار دارند و در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند، خدمات مراقبتی مستقیم ارائه میدهد. پرستاران بخش مراقبتهای ویژه معمولا از بیمارانی که از بیماریهای قلبی، آسیبهای مغزی، قربانیان تصادفات و آنهایی که پس از جراحیهای پیچیده بهبود مییابند و به مراقبتهای مکرر پرستاری نیاز دارند، خدمات ارائه میکنند.
پرستار مراقبتهای ویژه، بسیار نزدیک با پزشکان و سایر اعضای تیم مراقبتهای بهداشتی کار میکند. او باید برای ارزیابی سریع مشکلات بیماران مهارت داشته باشد و بتواند از تجهیزات پیشرفته پزشکی به خوبی استفاده کند. او از مهارتهای خود برای مراقبت از بیمارانی که به شدت بیمار هستند و حال وخیمی دارند، استفاده میکند. پرستار ICU باید از نظر جسمی، ذهنی و عاطفی قوی باشد تا بتواند به بیماران بد حال به بهترین شکل رسیدگی کند.
پرستار مراقبتهای ویژه از چه بیمارانی مراقبت میکند؟
بیمارانی که در بخش ICU نگهداری میشوند، دارای شرایطی بحرانی هستند و نگهداری از آنها با بیماران بخش تفاوت دارد. در ادامه متداولترین بیمارانی که پرستار مراقبتهای ویژه از آنها مراقبت میکند را معرفی میکنیم.
بیماران بعد از عمل
آنها بیشترین بیماران بستری در ICU هستند. بیمارانی که به تازگی تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفتهاند یا پیوند عضو داشتهاند، در طول بهبودی خود نیاز به نظارت دقیق دارند.
بیماران تصادفی
بیماران ممکن است پس از تصادف رانندگی، حمله یا تیراندازی از اورژانس به ICU منتقل شوند. آنها ممکن است عوارض متعددی از جمله ضربه مغزی یا شوک داشته باشند.
بیماران عفونی
عفونتهای خطرناکی مانند سپسیس میتوانند انواع مختلفی از عوارض تهدیدکننده زندگی را ایجاد کنند و برای بهبودی نیاز به محیطی بسیار بهداشتی و نظارت دقیق دارند.
بیماران سکته مغزی
علاوهبر مراقبتهای بعد از عمل، بیماران سکته مغزی به تصویربرداری تشخیصی و فیزیوتراپی نیاز خواهند داشت.
بیماران سرطانی
آنها ممکن است نیاز به بستری شدن برای بهبودی پس از شیمیدرمانی شدید، عفونت غیرمنتظره یا جراحی پیوند داشتهباشند.
پارگی آنوریسم مغزی
کنترل فشارخون بیمار ممکن است کار سادهای بهنظر برسد، اما در چنین موردی، حتی کوچکترین نوسان میتواند باعث خونریزی بیشتر شود.
شرح وظایف پرستار آی سی یو چیست؟
پرستار مراقبتهای ویژه در زمینههای چالش برانگیز و پیچیده در حرفه پرستاری فعالیت میکند. وظیفه اصلی او، ارائه مراقبتهای خاص به بیمارانی است که برای زندگی خود میجنگند. پرستار ICU برای ارائه مراقبتهای ویژه به بیمارانی که به خدمات پرستاری ۲۴ ساعته وابسته هستند، آموزش دیده است. یک بیمار در ICU معمولا لولهگذاری میشود و ممکن است چندین دستگاه پزشکی به او متصل باشد. پرستاران ICU با تمام جنبههای مراقبتهای تخصصی برای بازگرداندن سلامت و تندرستی بیماران خود آشنا هستند. شرح وظایف پرستار آی سی یو عبارتست از:
- نظارت دقیق، ارائه گزارشها و سوابق بیماران ICU همراه با جزئیات
- نظارت و ثبت علائم و تغییرات در وضعیت بیماران و ارائه اطلاعات به پزشک
- سفارش، تفسیر و ارزیابی تستهای تشخیصی برای شناسایی و ارزیابی وضعیت بیمار
- مشاهده و مستند کردن دقیق اطلاعات پزشکی و علائم حیاتی بیمار
- مستند کردن تاریخچه پزشکی و یافتههای ارزیابی بیماران
- مستند کردن برنامههای درمانی، مداخلات، نتایج یا برنامههای اصلاحی
- مشورت و هماهنگی با اعضای تیم مراقبتهای بهداشتی در مورد کل برنامههای مراقبت از بیمار
- اصلاح برنامههای درمانی بیمار بر اساس پاسخ و شرایط بیمار و نظر پزشک
- تحت نظر قرار دادن بیماران بحرانی از نظر تغییر در وضعیت و نشانههای بیماری مانند سپسیس یا شوک و انجام مداخلات مناسب
- تجویز مایعات و داروها به صورت داخل وریدی طبق دستور پزشک
- کنترل بیماران برای تشخیص مشکلات جدید مانند عدم تعادل مایعات و الکترولیتها، میزان مایعات دریافتی و خروجی
- نظارت بر تمام جنبههای مراقبت از بیمار از جمله رژیم غذایی و فعالیت بدنی
- شناسایی بیمارانی که به دلیل وضعیت تغذیهای در معرض خطر عوارض هستند
- هدایت و نظارت بر پرسنل پرستاری، مراقبتهای بهداشتی با مهارت کمتر، یا نظارت بر یک واحد خاص در یک شیفت کاری
- درمان زخمها و ارائه حمایتهای پیشرفته
- کمک به پزشکان در انجام روشهایی مانند برونکوسکوپی، آندوسکوپی، لولهگذاری داخل تراشه و کاردیوورژن انتخابی
- اطمینان از عملکرد صحیح ونتیلاتورها، مانیتورها و سایر تجهیزات پزشکی
- اطمینان از ذخیره صحیح تجهیزات یا دستگاههای پزشکی پس از استفاده
- شناسایی تجهیزات یا دستگاههای ناکارآمد
- همکاری با سایر اعضای تیم مراقبتهای ویژه
- واکنش به موقع به موقعیتهای نجات دهنده زندگی و استفاده از استانداردها و پروتکلهای پرستاری برای درمان
- ارزیابی سطوح درد و نیازهای آرامبخشی بیماران
- اولویتبندی مراقبتهای پرستاری برای بیماران بد حال بر اساس دادههای ارزیابی و نیازهای شناسایی شده
- ارائه آموزش و حمایت از خانواده بیمار
پرستار مراقبتهای ویژه ممکن است از بیماران قبل و بعد از عمل نیز مراقبت کند. علاوه بر این، برخی از آنها به عنوان مدیر و سیاستگذار فعالیت میکنند، در حالی که برخی دیگر وظایف اداری را بر عهده دارند. پرستاران ICU باید بتوانند خون ABG بگیرند و گزارش آن را به درستی تفسیر کنند. همچنین باید اطلاعات کافی در مورد GCS (مقیاس کما گلاسکو) و ظرفیت ارزیابی وضعیت بیمار داشته باشند.
پرستار مراقبتهای ویژه چه مهارتهایی باید داشته باشد؟
پرستار مراقبتهای ویژه یا پرستار ICU باید در طیف گستردهای از مهارتهای پرستاری سطح بالا، ماهر و باتجربه باشد. پرستاران ICU باید در ارزیابی بیماران بخش مراقبتهای ویژه، تشخیص عوارض، انجام مراقبتها و هماهنگی با سایر اعضای تیم مراقبتهای ویژه، متخصص باشند. همچنین پرستاران موفق مراقبتهای ویژه در ارتباطات بین فردی، رهبری، برنامهریزی استراتژیک، تفکر انتقادی و تصمیمگیری، سرآمد هستند.
هنگامی که یک بیمار دچار حمله قلبی، شوک، سکته مغزی، ترومای شدید دیسترس تنفسی یا سایر بیماریهای شدید پزشکی میشود، لازم است مراقبتهای پرستاری فوری و جدی دریافت کند. پرستار مراقبتهای ویژه در ارائه چنین مراقبتهایی در محیطهایی که میتوان ارزیابیها و درمانهای پیچیدهای را برای بیماران انجام داد، ماهر است.
اگر به دنبال یک پرستار بیمارستانی ماهر و باتجربه میگردید، مرکز خدمات درمانی ثمین میتواند در این زمینه به شما کمک کند و بهترین و خوش سابقهترین پرستاران خصوصی را به شما معرفی کند. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
سیسییو کجاست؟
CCU مخفف Cardiac Care Unit یا Critical Care Unit است. همان طور که از نام آن پیداست، یک بخش تخصصی است که بیماران ایست قلبی، آنژین ناپایدار یا سایر بیماریهای قلبی که نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارند، در آنجا بستری میشوند. سی سی یو معمولا به تمام تجهیزات مورد نیاز بیماران قلبی مانند مانیتور قلب، الکتروکاردیوگرام، ونتیلاتورهای مکانیکی، مانیتورهای نبض و غیره مجهز است. یک تیم از پزشکان، پرستاران و کمکپزشکان در آن مستقر هستند که در درمان بیماران مبتلا به بیماریهای قلبی که معمولا نیاز به توجه فوری دارند، تخصص دارند.
پرستار سیسییو کیست؟
پرستار سی سی یو، به نوعی پرستار مراقبتهای ویژه است که از بیماران مبتلا به انواع بیماریهای قلبی مراقبت میکند. این بیماران میتوانند شامل افرادی باشند که از بیماری عروق کرونر یا نارسایی احتقانی قلب رنج میبرند، یا کسانی که پس از آنژیوپلاستی یا جراحی بایپس بهبود مییابند. پرستاران سیسییو بر قلب بیماران در هر سنی نظارت میکنند و ممکن است به تجویز داروهای قلبی و انجام ارزیابیهای تست استرس به طور منظم کمک کنند، یا از مشکلات قلبی فوریتر، مانند کمک به دفیبریلاسیون مراقبت نمایند. آنها همواره با یک متخصص قلب برای تسریع در ارائه مراقبت باکیفیت به بیماران قلبی، همکاری میکنند.
پرستار مراقبتهای ویژه CCU، برای کمک به بیماران در مدیریت بیماریهای قلبی، مانند تجویز دارو و انجام ارزیابیهای سلامت و همچنین ارائه مراقبتهای پس از عمل به بیمارانی که بعد از جراحی قلب بهبود مییابند، خدمات مداوم ارائه میکند. آنها ارزیابیهای تست استرس را انجام میدهند و فعالیت قلب و الکتروکاردیوگرام را کنترل میکنند. کنترل درد و وضعیت جسمی بیماران بعد از جراحی، بخش بزرگی از فعالیت آنها است. این پرستاران به بیماران کمک میکنند تا ناراحتی ناشی از مشکلات قلبی را مدیریت کنند.
شرح وظایف پرستار سی سی یو چیست؟
وظایف روزانه یک پرستار مراقبتهای ویژه CCU میتواند بر اساس محیط کار متفاوت باشد. آنهایی که در بخش مراقبتهای ویژه کار میکنند، ممکن است زمان زیادی را با استفاده از دفیبریلاتورها (الکتروشوکها)، برای احیای بیمارانی که دچار ایست قلبی میشوند، صرف کنند. همچنین پرستاران قلبی که در محیط جراحی کار میکنند، بیشتر وقت خود را صرف آمادهسازی بیماران برای جراحی و کمک به بهبودی پس از آن میکنند. شرح وظایف پرستار سی سی یو عبارتست از:
- کمک به درمان افرادی که از بیماریهایی رنج میبرند که بر سیستم قلبی عروقی و ریوی آنها تاثیر گذاشته است.
- کمک به انجام تستهای تشخیصی مانند الکتروکاردیوگرام
- آموزش روشهای پیشگیری از بیماری قلبی به بیماران
- آموزش به خانواده بیمار درباره نحوه کمک به بیمار تا رفتار سالمی در خانه داشته باشد.
- به روز رسانی مدارک پزشکی الکترونیکی
- پاسخ به سوالات بیمار در مورد تغذیه و ورزش
- کمک به بیماران در توانبخشی بعد از عمل
- مدیریت اپیزودهای اضطراری قلبی عروقی
- مراقبت از بیمار قبل و بعد از جراحی قلب
- استفاده از دستگاههایی که به تشخیص بیماریهای قلبی عروقی کمک میکند
- انجام تست استرس
- کنترل عملکرد صحیح تجهیزات قلبی عروقی
- مطلع کردن پزشک از هر گونه تغییر در بیمار
- تجویز داروها به بیمار
- بررسی سرمهای داخل وریدی
- اصلاح درمانها بر اساس پاسخهای بیمار زیر نظر پزشک
- تماس با پزشکان برای پرسیدن سوالات و شرح نگرانیهای مربوط به شرایط بیمار
- اجرای دستورات متخصص قلب
- استفاده از دفیبریلاتورها در مواقع اضطراری
- تشخیص بیماریهای قلبی در بیماران
- معاینه بیماران در اتاق اورژانس
پرستار مراقبتهای ویژه سیسییو به طور مداوم دورههای آموزشی مختلف را میگذراند تا در مورد تکنیکها، فناوریها و داروهای جدید، دانش و علم خود را به روز نگه دارد. همچنین آنها به دانشجویان و کارورزان پرستاری آموزش میدهند.
پرستار سیسییو چه مهارتهایی باید داشته باشد؟
پرستاران سیسییو باید دارای تجربه بالینی باشند تا بتوانند آسیبها و بیماریهای حاد را به خوبی مدیریت کنند. همچنین داشتن تجربه اتاق عمل نیز میتواند برای یک پرستار مراقبتهای ویژه CCU مفید باشد. آنها علاوه بر مهارتهای فنی باید دارای مهارتهای زیر نیز باشند:
مهارت ارتباطی مناسب
پرستاران قلب میتوانند از داشتن مهارتهای ارتباطی عالی، به ویژه در مواقع اضطراری، برای روشن نگه داشتن دستورالعملها جهت ارائه موثرترین درمان، بهرهمند شوند. همچنین داشتن مهارتهای ارتباطی مناسب میتواند به آرامش بیماران کمک کند. پرستار بیمار قلبی باید این توانایی را داشته باشد تا در هنگام گفتگو با بیماران با لحن گرم، مثبت و دلسوزانه صحبت کند.
توانایی تفکر انتقادی
پرستارانی که این مهارت را دارند، میتوانند حقایق را ارزیابی کنند و تصمیمات منطقی سریع و موثر اتخاذ کنند. توانایی تفکر انتقادی میتواند به پرستاران در تفسیر دادهها و پاسخ به پرسشهای فوری کمک کند و نتایج پربازدهی را به بیماران و خانوادههایشان ارائه دهد.
استقامت
به دلیل ماهیت محیط کار و تعداد بیمارانی که ممکن است در یک شیفت درمان کنند، پرستار مراقبتهای ویژه قلب باید از استقامت بدنی بالایی برخوردار باشد. او ممکن است در طول روز استراحتهای کوتاهی داشته باشد، بنابراین باید زمانی را صرف فعالیت بدنی سبک در زمان استراحت خود کند و تکنیکهای سلامتی مانند مدیتیشن یا یوگا را تمرین کند.
قاطعیت
قاطعیت به این اشاره دارد که چگونه پرستاران قلب میتوانند با آرامش و مودبانه در ارائه مراقبت از بیماران و گفتگو با اعضای خانواده، اقتدار خود را حفظ کنند. با این مهارت، پرستاران مهارت لازم برای گوش دادن به نگرانیهای بیمار را دارند و از درایت و احترام لازم برای اصرار بر ارائه بهترین مراقبت و متقاعد کردن بیماران به دلیل ضروری بودن روشهایشان برخوردار هستند.
تعهد به رازداری
قانون، پرستاران قلب را ملزم میکند که اطلاعات مربوط به بیماران و درمان آنها را محرمانه نگه دارند، مگر این که رضایت شفاهی یا کتبی برای افشای آن داده شود. این بدان معناست که پرستار مراقبتهای ویژه قلب باید بداند که با چه کسانی اجازه دارد در مورد سابقه پزشکی بیمار صحبت کند.
شفقت
پرستار بیمار قلبی باید با درد یا شرایط بیمار همدلی کرده و آن را درک کند. او همچنین میتواند کارهایی مانند دلداری خانواده بیمار، احوالپرسی با بیماران با لبخند و به اشتراک گذاشتن تجربیات واقعی برای ارتقای کیفیت مراقبت از بیمار را انجام دهد. پرداختن به وضعیت عاطفی بیمار ممکن است دوره بهبودی را کوتاه کند.
اخلاق
اخلاقیات به متخصصان مراقبتهای بهداشتی کمک میکند تا تصمیم بگیرند که آیا آنها به نفع بیمار و خانوادههایشان تصمیم میگیرند یا خیر.
توانایی مدیریت زمان
یک پرستار مراقبتهای ویژه CCU معمولا در تمام شیفت کاری خود مشغول فعالیت است و به کارهای زیادی میپردازد که باید قبل یا بعد از زمان مشخصی انجام شوند. داشتن توانایی مدیریت زمان مناسب به پرستاران سیسییو این امکان را میدهد که این وظایف را در زمان مناسب انجام دهند و کارها را اولویتبندی کنند تا روز خود را تا حد امکان سادهتر کنند.
انعطافپذیری
این مهارت بر توانایی تطبیق سریع با تغییرات تمرکز دارد. پرستاران CCU ممکن است مجبور شوند، اولویتهای خود را بارها در طول روز بسته به محیط کار یا نیاز بیمار تغییر دهند. توانایی تغییر جهت آرام و منطقی میتواند به پرستاران کمک کند تا در طول شیفت خود راحتتر انجام وظیفه کنند.
توانایی کار گروهی
هر چیزی که موفق است، از کار گروهی ناشی میشود. پرستار سی سی یو با بسیاری از تیمهای پزشکی دیگر از جمله همکاران روزانه خود در تماس است و تنها با برقراری ارتباط و اعتماد به آنها میتواند وظیفهاش را به خوبی انجام دهد. زیرا همه برای کمک به بیماران، آنجا هستند. بنابراین کار کردن با یکدیگر برای رسیدن به این هدف مشترک، نیازمند همکاری تک تک افراد است.
سخن پایانی
در این مقاله در مورد پرستار مراقبتهای ویژه صحبت کردیم و در مورد مهارتها و وظایف او مطالبی را ارائه کردیم. بیماران در وهله اول به پرستاران به عنوان یک محافظ نگاه میکنند. آنها انتظار دارند که تحت مراقبتهای پزشکی قرار گیرند، اما زمانی که یک پرستار، پا را از این فراتر میگذارد تا بیماران احساس امنیت کنند، تجلی یک پرستار واقعی را نشان میدهد. مرکز خدمات درمانی ثمین به عنوان یکی از معتبرترین و باسابقهترین موسسات ارائهدهنده خدمات پرستاری، مفتخر است که با بسیاری از پرستاران حرفهای و مجرب همکاری میکند. در صورتی که نیاز به پرستار خصوصی دارید، با ما تماس بگیرید تا از امکانات و شرایط ویژه ما بهرهمند شوید.
سوالات متداول در مورد پرستار آی سی یو - سی سی یو
پرستاران سیسییو باید دارای تجربه بالینی باشند تا بتوانند آسیبها و بیماریهای حاد را به خوبی مدیریت کنند. همچنین داشتن تجربه اتاق عمل نیز میتواند برای یک پرستار مراقبتهای ویژه CCU مفید باشد.
وظایف روزانه یک پرستار مراقبتهای ویژه CCU میتواند بر اساس محیط کار متفاوت باشد. آنهایی که در بخش مراقبتهای ویژه کار میکنند، ممکن است زمان زیادی را با استفاده از دفیبریلاتورها (الکتروشوکها)، برای احیای بیمارانی که دچار ایست قلبی میشوند، صرف کنند. همچنین پرستاران قلبی که در محیط جراحی کار میکنند، بیشتر وقت خود را صرف آمادهسازی بیماران برای جراحی و کمک به بهبودی پس از آن میکنند.
پرستار مراقبتهای ویژه یا پرستار ICU باید در طیف گستردهای از مهارتهای پرستاری سطح بالا، ماهر و باتجربه باشد. پرستاران ICU باید در ارزیابی بیماران بخش مراقبتهای ویژه، تشخیص عوارض، انجام مراقبتها و هماهنگی با سایر اعضای تیم مراقبتهای ویژه، متخصص باشند. همچنین پرستاران موفق مراقبتهای ویژه در ارتباطات بین فردی، رهبری، برنامهریزی استراتژیک، تفکر انتقادی و تصمیمگیری، سرآمد هستند.
مناطق تحت پوشش درخواست پرستار آی سی یو / سی سی یو در تهران
-
پرستار آی سی یو - سی سی یو تهران
-
پرستار آی سی یو - سی سی یو تهرانپارس
-
پرستار آی سی یو - سی سی یو پیروزی
-
پرستار آی سی یو - سی سی یو تهران غرب
-
پرستار آی سی یو - سی سی یو شمال تهران
-
پرستار آی سی یو - سی سی یو جنوب تهران
سونداژ در منزل برای دسترسی بهتر بیماران گرامی در تمامی مناطق 22 گانه تهران پشتیبانی میشود. پایگاههای ما در نقاط مختلف شهر تهران مستقر هستند تا بتوانند بهترین خدمات را در سریعترین زمان به ساکنین مناطق شرق تهران، غرب تهران، جنوب تهران، شمال و مرکز تهران ارائه دهند.
برای سونداژ در منزل در شرق تهران و در تهرانپارس، منطقه 4 و منطقه 8 یا محدوده نارمک کافیست با شماره تلفن مرکز خدمات درمانی ثمین تماس بگیرید تا متخصصین مجرب برای خدماتدهی به شما در سریعترین زمان اعزام شوند.
برای سونداژ در منزل در شرق تهران و پیروزی کافیست با شماره تلفن مرکز خدمات درمانی ثمین تماس بگیرید تا متخصصین مجرب برای خدماتدهی به شما در سریعترین زمان اعزام شوند.
مرکز ما در غرب تهران در مناطق گسترده 2، 5، 21 و 22 مانند محدوده گیشا، سعادت آباد، مرزداران، شهرک اکباتان، یا ستارخان با دارا بودن متخصصین مجرب خود میتواند خدمات سونداژ در خانه را در ارائه دهد.
در شمال تهران با دسترسی نزدیک به منطقه 1، منطقه 2 و منطقه 3 مانند محلههای پاسداران، گیشا، ولنجک، ونک، فرمانیه، تجریش یا یوسفآباد آماده پاسخگویی به درخواست ساکنین محترم این مناطق به منظور سونداژ در منزل هستیم.
متخصصین ما در جنوب تهران در مناطق 15، 16، 17، 18، 19، 20 و محلههایی مانند شهرری و… مشغول به خدمترسانی جهت سونداژ در منزل میباشند.